Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style odprava celulita

odprava celulita

Pred letom in pol sem shujšala za 11 kg (iz 62 na 51 kg). Hujšanje je bila posledica stresa, izogibanje sladkarij in intenzivnega ukvarjanja s športom (plavanje, kolesarjenje, vsakodnevni 2 urni sprehodi), kljub vsemu temu pa je celulit ostal. Potem so mi prijateljice priporočale kremo – Vichy D STOCK. Ob uporabi te kreme sem opazila da celulit počasi izgineva, vendar pa so se na koži pojavile drobne rdeče žilice, ki seveda ne izginejo. Z uporabo sem takoj prenehala. Tudi pri drugih kremah se je pojavil enak problem. Kako se naj znebim te nadloge? Res da po nogah celulit ni tako moteč, moti me predvsem na zadnjici. Imate kak nasvet, kako do bolših rezultatov pri odpravi celulita. Hvala

Čudeža žal ni, težko pa ti rečem kaj več,ker ne vem v kakšnem stanju je tvoja koža in celulit.Krčne žilice oz. kapilare so najbrž nastale zaradi krem s toplotnim učinkom ni pa nujno-uporabljaj raje kreme s hladilnim učinkom.Še naprej pazi pri prehrani se veliko gibaj….Pomagaš pa si lahko tudi s kakšnimi kurami-limfna drenaža,obloge,aparat….Celulit imajo lahko tudi suhice,ni pogojeno s telesno težo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close