Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Puder za zelo suho kožo

Puder za zelo suho kožo

Ponovno pozdravljeni!

Imela bi še eno vprašanje in sicer glede pudra. Imam zelo suho kožo in večino pudrov čutim na koži kot nekakšen oklep…veže me, srbi in zelo, zelo mi jo še bolj izsušijo. Prav neznosem občutek. Ker pa imam zelo svetlo polt, si make upa brez pudra sploh ne predstavljam.

Prav lišajasta pride. Prosim za nasvet in pomoč…prosim, če bi mi lahko svetovali tudi glede krem.

Zares hvala za odgovor. Tanja

Živijo!

Kakšno kremo pa sploh uporabljaš? Predvidevam, da nimaš prave podlage pod pudrom, da imaš tako neugoden občutek. Lišaji pa so sploh znak, da nekaj koži ne paše.

LP Jadranka

Uporabljam Vichijevo kremo za suho kožo…no, po njej je malo, zares malo bolje. Puder pa…je zares težava… Kaj mi predlagate?

Živijo!

Predlagam, da uporabiš kak puder z zelo lahko teksturo, ki ti ne bo naredil na obrazu oklepa. Pod kremo pa morda kak vlažilni fluid da bo koža dovolj navlažena in bo tudi puder sprejela drugače kot sicer.

LP Jadranka

Kakšne znamke pa?

Živijo!

Probaj puder Seamless od MF.
LP Jadranka

Tudi jaz imam isti problem kot ti, uporabljam pa puder od Krke; Vitaskin Beauty, tekoči puder za suho in normalno kožo z vitaminom E in ta je edini puder, ki ga lahko imam na sebi!

jaz uporabljam Wišijev puder za suho kožo in sem zelo zadovoljna.Probaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close