Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Katera kozmetika???

Katera kozmetika???

Priznam, ko vas berem tu, me je kar malo sram, da sem se tako zapustila. Ne uporabljam namreč nič drugega, kot kremo za obraz in normalno deodorante.

Že nekaj časa opažam, da imam suho, izmučeno kožo po telesu. Po tuširanju (kopam se ne, ker imamo samo tuš), se največkrat ne mažem, pa vidim, da bom morala to spet uvesti (hja, včasih je bilo več časa, zdaj pa mali že pred vrati čaka, kdaj bo mami prišla ven). Do sem mi je vse jasno, tukaj pa rabim vas: katera kozmetika je dobra (nimam občutljive kože), da se mi povrne napeta in zdrava koža.

Rada bi imela kak piling za telo in en lotion za po kopanju. Katera znamka je dobra, da ste ve z njo zadovoljne in ni pregrešno draga??!!

Prosim help me, se čisto out s temi kozmetičnimi preparati!

LP

Majda

Meni je ful dober piling Avon Planet SPA, na sploh pa ima Avon zelo dobro negovalno kozmetiko, pa sem preizkusila že marsikaj.

Men je dober peeling za telo od Freemana-trenutno. Vcasih se pa tud s kaksno brisaco zdrgnem, da malo prekrvavim tkivo. Pa massazne rokavice, pa kaksno mleko za telo cez, sama zelo raba uporabljam tudi Body Butterje od Bodyshopa, samo trenutno sem ravno brez…

Ojla!
Meni je pa najboljša krema od Nivee za telo (v beli embalaži, gor piše Q 10, je s koencimom, ki naredi lepo, napeto, dišečo kožo). Pa še drag ni. Okrog 1600, sam ga imam za dva meseca.
Peeling za telo imam pa od Dove, ki je tudi kar ok.

Lp.
Saby

pojdi u lush(zraven magistrata) in si nabavi milo s puščavskim peskom, k lepo diši po limonci, lahko pa tud kakšen drug piling(enga majo še v kozarčku-tud zlo dober).za pol pa Symphaty for the skin.ma noter banano, pa še en kup hranljivih zadev in je koža super.no, poleg tega boš tam našla en kup stvari, k se ti bo naenkrat zazdelo , da ne morš brez njih.
pa velik užitka,
nia

priporocam olje za telo.

Hvala vam, ste zlate.

Nisem iz LJ niti iz okolice, zato imam na razpolago samo DM. Bom nekaj poiskala, mogoče res kar Niveo. Za piling mi je pa že včeraj dobro delo, ko sem se samo s spužvo močno zdrgnila. Včasih prav pogrešam, da bi se eno uro namakala v dišečih mehurčkih s kakšnim aromatičnim oljem mmmmmmm.

Fajn se imejte!

Majda

Ni ga boljšega pilinga kot je ščetkanje po savni. Priporočam mleko za telo od Occitana.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close