garnier
Pri katerih letih lahko začnem uporabljati Garnier Lift ali Garnier Essentials kremo za obraz? Je 25 prezgodaj?
Kaj pri 25-ih je sprejemljivo za kožo in kako veš, katere kreme so anti-age – na katere sestavine je treba biti pozoren? Tudi krema za telo NiveaQ10, je v redu ali je prezgodaj?
Hvala za odgovor.
Joj, s pregledom pa zdajle ne morem, ker sem na porodniški. Z veseljem bom prišla čez čas, do tedaj pa prosim, če mi vsaj namignete, kaj je s temi kremami. Zaenkrat uporabljam garnier stop in sem z garnierom zadovoljna, le ne vem, če moja koža pri teh letih in po porodu potrebuje še kaj več…
Kožo imam sicer brez mozoljev, okoli ust in oči ter po čelu se delajo izrazne gube, pore niso omembe vredne… Koža se ne masti. Ličil ne uporabljam.
Hvala in lep pozdrav!
Gubice so najbrž samo mimične-izrazne,zato ti krem za zrelo kožo še ne bi svetovala.Uporabljaj raje vlažilne dnevne kreme,naredi si 1krat tedensko piling in 1-2krat tedensko masko za vlaženje.Obvezno pa si kožo zvečer in zjutraj očisti z mlekom in tonikom.Telo lahko mažeš z oljčkom,ki ga naneseš še na vlažno kožo oziroma trebuh si maži s kremo ali oljem za čvrstitev,da ne bo po porodu ostala koža preveč ohlapna.
Forum je zaprt za komentiranje.