Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style OBLEKE URŠE DROFENIK

OBLEKE URŠE DROFENIK

Ker je moja hči maturantka, malo ogledujemo kaj bi si oblekla. V oči so mi padli krasni korzeti od kreatroke Urše Drofenik na neki predstavitvi na TV. Ali mogoče katera ve, kje ima prodajalno in ali so njene cene sprejemljive za običajne smrtnike. Sicer pa hči išče nekaj ne preveč resnega, odraslega, ne roza in ne volanov. Hvala za idejo oz. nasvet.

Od ene znanke hči je pri njej kupila obleko za maturantski ples, že ene tri leta nazaj in je dala 240.000! Meni se zdi pa to kar orng too much. Ne vem pakje se sedaj nahajajo.

Uf, sem se zmotila. Se opravičujem! Kupila je obleko Pletenine Draž. Čakaj, a ni tam tudi ena Urša, ali je to celo eno in isto?

ne ne, ni isto, Ursa Draz kreira pletenine in ima svojo trgovino na zacetku Gornjega trga (mozno, da je se Stari trg).
Drofenik Ursa pa je iz Smarij pri jelsah (skor sigurno) in ne dela pletenin.Ustvarja pa krasne obleke, korzete….

Ima super korzete in dost madostne kreacije. V Emporiumu so imeli res zanimiv usnjen korzet in je bil cca 50.000 ker ni tako malo, ampak bi se ga dalo še obleči za Novo leto ali pa za disko ali pa za na morje. Zraven bi pa eno dolgo krilo – odvisno od barve. Več kot 70 – 80.000 za vse skupaj pa ne bi dala, ker je škoda, sploh če oblečeš samo 1x. Bi si tudi kaj sposodila, samo ne vem, če imajo kje kaj za mlade.

Zakaj pa si ne daš delat tako stvar k ti je všeč?
Jaz imam super šiviljo iz LJ, ki mi je naredila skoraj identično kopijo hlač, ki sem jih videla v eni reviji! Mislim, da ni potrebno omenjati, da jih v trgovinah (tudi v tujini) nisem našla. Pa še ugodno. Če te zanima se kaj oglasi na forumu!
Pa še to, drugače sem iz Gorice, pa grem dosti rajši k njej v LJ, kot pa v Trst!
Šiva tudi usnje!!!

Ursa Drofenik ima svoj studio oz. butik na Pericevi v Ljubljani, soseska Bezigrajski dvor.

Ninča tudi jaz bi imela rada tako šiviljo, a jo sploh ne najem.
bi mi mogoče zaupala katera gospa je ta…….? Sem namreč iz gorenjskega konca…..

lep dan

lp neja

Nina, hvala za idejo, se priporočam za kakšen telefon in naslov.

Ime ji je Irena, zdaj ima svojo delavnico na Litijski c. 38 (pri pizzeriji Oliva)
tel je pa: 01/540-51-21
Je zelo prijazna in upam da boste zadovoljne

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close