Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Izpadanje las in frizura

Izpadanje las in frizura

Pozdravljeni,

Sem mamica 5-mesečne punčke in so mi približno 3 mesece po porodu začeli v šopih izpadati lasje. Izpadajo mi še sedaj, tako da moji, sicer dolgi lasje izgledajo precej klavrno-so suhi in brez leska. Vichyjev šampon Dercos ne pomaga. Ali mi lahko vi svetujete, kaj naj naredim, da bi mi lasje prenehali izpadati in da bi imela polnejšo frizuro? Ali naj se resasto postrižem? Bi poamgalo če se na kratko ostrižem, da bi se lasje hitreje okrepili? Zelo rada bi se tudi pobarvala ali si dala vsaj nekaj platinasto blond pramenov, pa ne vem, če je to primerno za moje trenutno stanje? Sicer problemov z izpadanjem las nisem imela nikoli.
Že vnaprej hvala za nasvet in odgovor.

Lep pozdrav,
Lanabella

Izpadanje las po porodu je normalno. O tem sem ze pisala, mogoče najdete ze med odgovorjenimi vprašanji. brez panike, vendar ne pomaga samo šampon. šampon deluje kot preventiva, zraven sodi še losijon ali ampule. Lasje se bodo sami obnovili in izpadanje umirilo. kar se tiče pramenov, malo počakajte,Ni potrebno striženje na kratko!
Porod je tudi stres za ene bolj za druge manj, vendar pa je šok za telo in psiho ,vsaka ženska potrebuje čas zase, ki pa ga takoj po porodu nima. Stres se lahko kaže tudi v izpadanju las in ni nič tragičnega.
lp alenka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close