Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Piercing v popku

Piercing v popku

Kok kej boli, kdo in kako to dela, obstaja možnost okužbe, kolk je igla debela?

Nič ne boli, še veš ne kdaj ti ga ustvi. Drugač je pa tud igla tok debela, da gre pol lah uhanček v luknico. Jaz sm si dala to nares pr kozmetičarki in nism nobela nobenih problem z kakimi gnojitvami. Samo pol si moraš dobro razkuževat. Drgač pa nič ne boli.

jA kok približno je igla debela? A debelejša kt za kri jemat…tko da si približn predstavljam. Kako si pa pol razkužuješ?

Mislim, da je malo bolj debela kot una za kri, sam nič panike k ni nič hudega. Ja razkužuješ pa pol z blazinicami namočenimi v alkoholu.

Kolk pa to stane?

Jaz sm dala za lukno narest pr kozmetičarki 2500 sit + uhančk k sm ga mela s seboj. Uhančki majo pa različno ceno odvisno kaj si želiš:()

A lahk zberaš različne uhančke pr kozmetičarki al ma sam eno vrsto

Pri kozmetičarki ti dajo not navadni uhanček ( medicinski), ki ga moraš potem zamenjat, kar zna potem malo boleti ker je rana še frišna tvoj novi uhanček pa debelejši od prejšnega. Jaz ti svetujem da prineš s seboj takega , ki ti je všeč in želiš da te krasi:))))
No povej mi , če boš naredila ta korak:)))))))

lp

Da prnesem tazga k mi je všeč? A pol mi da tistga not al kaj? Mene tud skrbi kako si ga zamenjaš… a se da normalno lukno zadet 😉 A če se bom odločla…definitivno ko mi starci dovoljo

Aja še neki. A je bolš da si ga daš nad al pod popek. in na podlagi česa nej se odločm

Glede tega, a ga daš nad al pod popek ne vem, kakor ti je bolj všeč; glede tega, da prineseš s seboj uhan, ki ga želiš pa en velik JA! Vsaj mene je menjava ful bolela in mi je blo kar žal, da nisem imela svojga uhančka s sabo. Drgač pa vse skupaj ni tok grozno, no. Sej je hitro konec.

lp

Mene pa zanima, cist tako iz firbca, a imas pol kaksno krasto, tece kri, al kako?

Kje nej pa kupm uhančk k mi ga že oni not dajo?

Pa še neki. A ma sploh kdo piercing POD popkom?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close