Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style naglavne uši #3

naglavne uši #3

Imam en problem. Namreč uši sem dobila okol v začetku decembra in se jih nisem znebila vse do sredine februarja (lahko si predstavljate, kako imam uničeno psiho glede tega). In nato-kot da bi bila prekleta-jih dobim spet! Problem je le v tem, da ko sem jih dobila prvič, sem si dreadlocke podrla, sedaj pa jih imma zopet, in kar vem, da imam zopet majhne uške. Več kot tri mesece sem si glavo umivala s šamponi proti ušmi (Pedilin, Nix), razčesavala vsak dan, in nič boljše. Obupala sem, pošpricala glavo z Biokillom (piše, da ni nevarno), svojih dreadlockom si ne mislim zopet podirat. Mi lahko, prosim, da kdo kakšen nasvet, poleg tega, naj se ostrižem+šampon+česanje! Ker to že sama vem.

LP

Jaz ti svetujem, da se oglasiš v lekarni in poveš za tvoj problem saj to ni nič takega ti bojo oni svetovali kakšno zadevo, ki je res učinkovita.
Mislim, da obstaja ena emulzija s katero se namažeš pustiš učinkovati nekaj ur in si glavo umiješ še s šamponom proti ušem.
Pa isti dan si posteljnino preobleci vse presesaj in mogoče določene dela pohištva, kot so sedežna našpricaj z bioklilom pa tudi vsa oblačila si operi.
Pri nas so jih pred leti otroci prineslidomov, ko so bili v šoli v naravi in smo bili pri higieni zelo dosledni in smo jih v nekaj dneh odpravili.

Veliko sreče!
mojca

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close