Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style vichy-normaderm

vichy-normaderm

ali katera uporablja ta novo kolekcijo normaderm od vichy za nečisto kožo. zanima me kako ste zadovoljne.

Tudi mene to zanima!
Ali res zoži pore in pomaga pri manj mozoljih?
Pa kakšna je cena?
HvALA.

Mene tudi zanima kakovost in cena. Prosim!!!!!!!!!!!!!

Veste,je treba kremo uporabljat najmanj en mesec da se pokažejo rezultati.Ampak naj bi res pomagala.Za ceno vprašajte v lekarnah.

LP,Bela

gel za čiščenje: 2700 oz. 2900
krema: 3700
tonik, tam nekje okrog 2700

Rezultati: novi mozolji se mi skorajda ne delajo oz. tu in tam kakšen. Zdej čakam, kako se bodo odpravile posledice starih. Najbrž bi morala uporabljat tud tonik za še boljši rezultat.

Barbara

Hvala!!!!!!!

jaz sem zastavila to vprašanje, pred dvema tednoma, ko sem se začela mazati. povem lahko samo delne rezultate, uporabljam pa gel za čiščenje in kremo.
tako kot *barbara* ugotavljam, da se mi manj delajo novi mozolji. da bi sama koža se ne vem kako polepšala, pa zaenkrat še nimam občutka. po laični presoji, se mi zdi učinkovit predvsem gel za čiščenje, bolj kot sama krema. ravno tako pa nimam tonika.

ta krema je zelo slaba, poglejte pod sestavine, saj vsebuje sam alkohol. priporočam, da si tega ne dajate na obraz…
lp.

jaz sem isti učinek dosegla z alverde kremami za mešano in mastno kožo, s tem, da ne uporabljam tonika z alkoholom in občasno vzamem kako kremo za občutljivo kožo, imam bistevno manj mozoljve in ogrcev, pa ker sem stara 33 let sem probala že skoraj vse brez uspehov

te kreme niso drage in so brez škodljivih sestavin (konzervansov, karcinogenih sestavin,….) dobite jih v DM

lp

Jaz uporabljam samo kremo, pa so se mi mozolji full posušili. Mela sem pred dobrim tednom namreč res izbruh. Koža se mi zdi zlo mehka, nena se pa svetim. Problem je le, da se za v službo zmeraj napudram. Na normadern pudra ne moreš nanest, ker se ga ne da razmazat! Zobraza padajo dobesedno svalki kreme, ki se ni vpila. Grozno! Zato pod puder nanesem vlažilno kremo, pa nekak gre. Drugače sem zelo zadovolna.

Meni ni ne vem kaj. Nasplosno pri Vichy veliko vec kot same kreme naredijo agresivne reklamne kampanje.

Tudi meni se zdi tako. Še nikoli nisem bila bolj razočarana nad kako kremo proti mozoljem in nepravilnostim. Krema je meni osebno dobesedno zanič, čeprav ne stane blazno veliko denarja pa po mojem mnenju ni vredna niti 5 tolarjev. Sama imam mešano kožo, ki poleti preide v rahlo mastno, skratka nimam niti slučajno suhe kože, a me po uporabi gela in kreme tako zateguje po celem obrazu, da dostikrat ne zdržim in si dam čez še kaj močnejšega. Vlažilni učinki so katastrofalni, meni je kolekcija prej uničila kožo, kot pa kaj popravila. Uporabljam jo že kakšen mesec in pol in prisežem, da v življenju več ne kupim Vichy-jevih izdelkov za nego obraza. Mozolji niso izginili, poleg tega mi po obrazu po nanosu kreme ostajajo bele lise, nanašanje tekočega pudra je nemogoče. Koža je sicer res bolj gladka, a to je le posledica bog ve kakšnih kemikalij, ki jo si jih dali notri. V resnici koža ostane takšna kot je, ko kremo odstranimo. Skratka, jaz sem zelo razočarana in svetujem vam, da si naberete vsaj kakšne 3-4 testerje kreme, preden se odločite za nakup.
Lp

Strinjam se s Tiso. Jaz sem kremo uporabljala kakšen mesec in na začetku sem bila navdušena, saj mi je res hitro posušila mozolje. Zdaj pa vidim, da mi je tudi neverjetno izsušila kožo, ki je na otip skoraj kot papir !!!! Tudi gube se kar pojavljajo in sploh ne vem, s čim naj zdaj to popravim, če se sploh še da….

jaz uporabljam vichy – normaderm za odraslo problematično kožo po 20. letu že sigurno dokaj redno 3 leta in sem zelo zadovoljna. Vmes ko se te kreme ni dobilo sem jo zamenjala tudi z vichy – termal s mat in morda je ta sprememba koristila moji koži, da ni prišlo do izsušitve, sedaj pa imam zopet vichy- normaderm in tudi pri nanosu pudra ( stendhal teint mat ), ki ga ravno tako vsakodnevno uporabljam ni težav. Tako, da sem nasplošno zelo zadovoljna, da sem našla nekaj za svojo kožo. Svetuje pa ti, da najprej preizkusiš s testerji, ki jih dobiš v lekarni.
lp nataša

Mene pa zanima kaj so pravzaprav spremenili pri formuli od Normaderma?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close