visoke pete
Sem bolj v žepni izdaji in do sedaj sem vedno nosila izključno čevlje brez visokih pet. Svoj stil oblačenja bi opisala kot bolj športno eleganten…skratka ne znam se tako urediti, da mi zraven pašejo visoke pete. Lase imam svetlejše, srednje dolgo modno pričesko ne preveč kil +trebušček od poroda. Rada bi izgledala manj športno in bolj privlačno pa mi ne uspeva. Ženske, ki obvladate to veščino nasvettt prosim!
Jaz ti lahko napisem nekaj svojih preverjenih fint, ker sem ravno tako majhne postave in tud sicer drobna, razen da mam vecje prsi.
No, kar po vrsti.
Izogibam se horizontalnim delitvam postave na pol- se bolj pomanjsa.
Ne nosim velikih vzorcev sploh na zgornjem delu.
Ne pristaja mi izrez tik ob vratu, precej bolje se mi poda V izrez.
Pomanjsajo tudi tricetrt rokavi, kot tudi take in 7/8 hlace. Hlace nosim cim daljse, pa pod pasom. Povisajo tudi ravno krojene hlace s crto.
Krila nosim poleti tudi dolga (boljsi materiali, svila, mesanice lanu in svile), zraven se lepo podajo topi in tudi sandali s petko. Pozimi pa nosim krila do kolen + -, pa zraven skornje, tud s petko, ce je vreme.
Nosim telirane jakne, kratke in srednje.
Poleti pa precej prakticiram kavbojke+sandali s petko+ top.
V bistvu povsod nosim petke, razen za tako vreme ne, kot je zdaj.
Kupi si kaksne dobre kavbojke, pa jih bos ful nosila in kombinirala na sto nacinov (petke, superge).
Ce pa nimas idej, pa pojdi malo v emporium, imajo tudi brezplacno svetovalnico, oblek na tone. Ali pa prelistaj malo kaksne tuje revije, pa internet….
Uspesno nakupovanje ti zelim!
Pika, hvala za enkratne nasvete bom poskusila nekaj tvojih variant, čeprav pri meni nekatere kombinacije izgledajo zares smešno npr. v dolgem krilu in petkah sem kot kakšna pomanjšana varianta kmečke dekle…Ja se bo treba kmalu po “pomladansko” kolekcijo odpravit v trgovine.
Uživaj v sončnem dnevu in hvala!
Forum je zaprt za komentiranje.