Katero kremo za obraz po 26. letu
Živjo!
Stara sem 26. Moja koža na obrazu ni ne suha ne mastna, v bistvu je precej lepa, nikoli nisem imela mozoljev. Se mi pa v zadnjih dveh letih opazno delajo izrazne gubice okoli oči in ust. Katera krema bi bila zame najbolj primerna? Je npr. Garnier Lift in Essentials v redu? Kaj pa za okoli oči? Res ne bi rada prekmalu začela nanašati kake kreme, ki za mojo starost ni primerna. Pa pravzaprav sploh ne vem, katere so tiste ključne sestavine, ki naj bi se jih še izogibala. Res bi mi koristil kak nasvet :))
LP
Kreme z lifting učinkom ti še ne bi svetovala,uporabljaj raje hidratantno kremo v kombinaciji s serumom,za okoli oči pa tudi samo za vlaženje kože.Mora pa biti krema za oči druga kot jo imaš za obraz se pravi namenjena prav za predel okoli oči. Lahko pa uporabljaš tudi kakšno kremo za ponoči,ki spet ne sme biti namenjena starejši koži.Ali pa si 1krat tedensko omisli še piling in masko-najboljša pa bi bila kombinacija vsega.
Živjo..jaz sem stara skor že 28 in sem si tudi šele letos omislila malo boljšo kremo za obraz. Samo, jaz imam suho, tanko in občutljivo kožo. V Limoniju v City Parku so krasne prodajalke, ki se resnično spoznajo na kozmetiko in na stanje kože.
Vsekakor si premlada za kakšne sestavine proti gubam!
Meni so svetovale vlažilno kremo Phytomer na osnovi morskih alg in sem kar dala tistih 7000 in sem zelo zadovoljna. Zdaj jo uporabljem že od decembra in lahko rečem, da se je koža popravila, je bolj prožna in napeta
(zaradi vlage) in tudi manjše gubice, ki so se prej pojavljale so se ublažile.
Če mene vprašaš bi ti dobro dela katerakoli dobra vlažilna krema – saj vlage v koži ni nikoli preveč. Res pojdi v Limonija, če si iz Lj. konca, ali pa v kakšno drogerijo – ne v DM!!! Tam nimajo pojma in tudi ne prodajajo ravno kaj vrhunskega.
Kar daš na kožo danes, se ti bo na njej poznalo jutri, tako, da se splača dati malo več in da je vrhunsko!
To je to.
Forum je zaprt za komentiranje.