Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style brčice!!!!!!!!!

brčice!!!!!!!!!

Imam grozen problem! Nad zgornjo ustnico imam dolge temne brčice in ne vem kaj naj naredim z njimi! Pokvarijo mi celoten obraz! S pudrom jih nikakor ne morem prekriti, in zato sem sklenila da jih odstranim. vendar kako? Ali je res da si jih lahko z voskom odstranjujejo le tiste ki jim dlačice počasi rastejo???

gamegirl

Pozdravljena!

Z voskom lahko odstranimo vse vrste dlačic.

Svetujem vam, da obiščete kozmetični salon, kjer vam bodo z voskom odstranili dlačice. ( vsaj za prvo odstranjevanje dlak ).

LP Nada

obstaja pa tut v lekarnah krema Andina, ki ti pobeli dlacice in so tako manj opazne.

Mene pa zanima če po odstranitvi dlačice ne zrastejo temnejše in še bolj vidne. Sama imam svetle dlačice vendar so vseeno vidne pa se jih bojim odstraniti ker mislim, da bo potem tako kot pri moških, da jih bom mogla redno odstranjevati.
Hvala za odgovor in lep pozdrav.

Ja. Mene je tudi strah da bodo potem postale take kot moške in jih bom morala stalno odstranjevat. Kaj je tista krema, ki pobeli brčice primerna tudi za občutljivo kožo? Kako jo pa koža prenaša? Na koliko časa jih moreš belit?

Hvala in LP

Če si jih boš brila, bodo vedno temnejše in debelejše, če pa jig depiliraš z voskom pa bojo tanjše in svetlejše. Je pa možno, da se ti naredijo mozoljčki.

LP. Tudi jaz nisem vedela kaj naredit zaradi brčic. Bala sem se,da bodo zrastle bolj močne in vidne pa ni bilo tako. Odstranjujem si jih s trakovi z voskom in sedaj so komaj vidne. Prvič ko sem jih populila z voskom so se mi pojavili majhni mozoljčki. Zdaj ne več.
by

Preizkusiš lahko tudi kakšno kremo, ki je namenjena depilaciji občutljivih delov in obraza. Krema dlačice ščasoma tudi zmehča in stanjša. Depilacijo pa je treba opraviti nekje na tri tedne.

LP Jadranka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close