Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style dep.krema-mnenja prosim

dep.krema-mnenja prosim

Mene pa zanima če mi lahko glede na vaše lastne izkušnje poveste katera dep. krema je res v redu, pa da odstrani vse dlačice. Do zdaj sem poskusila s peno Veet in je bila prava katastrofa, sploh mi ni odtsranilo vseh dlačic pa še rdečo kožo sem mela. Ali je možno pri depilaciji intimnih delov uporabiti še kaj razen britvice in kakšno kremo uporabite po depilaciji da ne dobiš tistih rdečih pikic? Hvala za vaše odgovore!

Eh, depilacijske kreme so zanič. Vsaj jaz nisem bila zadovoljna z nobeno. Veet pa itak – KATASTROFA! Priporočam ti električni epilator, te male mašince so zlata vredne!

Men je dobra depilacijska od Baleje,kupi se jo v DM,drugače pa po tem vedno uporabim se britvico in peno za britje,potem pa namažem z antiseptično kremo Bepanten+.pretty napisal:

ja mene tud zanima a ne bi blo lazje enostavno vse ‘pobrit z brivnikom ,kupla sm enga dokaj pocen pa nic ne brije..tko da sm obupala,mislm da bi potem morala kupt enga ornk da samo pobrije to bi blo cist lahko a to kera dela

Ja,je hitro in enostavno,samo dlake so že čez dva dni spet vidne pa še trde in bolj močne postanejo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close