Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style prikrivanje vitiliga

prikrivanje vitiliga

Spoštovana ga. Nada.
Po obrazu v predelih okrog oči in ust imam zelo vidne velike brezpigmentne predele kože. (vitiligo) Vsak dan uporabljam specialen puder CoverDerm, ki je zelo gost in obstojen.
Preizkusila sem že mnogo pudrov iz klasičnih kozmetičnih kolekcij, nobeden od teh pa do sedaj ni ustrezal mojim potrebam,
bodisi zaradi barvne nianse, obstojnosti (od zjutraj do zvečer) ali pa zaradi premajhne prekrivnosti. (npr. maxfactor facefinity-long lasting..)
CoverDerm sicer od vseh, kar jih poznam, še najbolj prekrije te pomanjkljivosti, vendar obstaja zelo malo odtenkov, tako da se
barva pudra le približno ujema z mojo naravno. Pozimi še nekako gre, poleti pa tak način pudranja daje “plastičen” in nenaraven videz.
V dorgerijah zelo težko dobim testerje, pravi učinek pudra pa se pokaže pri naravni svetlobi in po določenem času.
Stara sem 41 let, moja koža sivkasto rjave barve, zato je kontrast med belimi predeli in pigmentirano kožo še toliko večji.
Pozdrav,
N.

Pozdravljena Nastija

Zelo podobna kozmetična linija Cover dermu je Kryolan ali pa Dermacolor. To so prav kamoflažni pudri za profesionalno rabo, vendar bo žal treba po nje v tujino.

Jadranka

Ali morda veste,kje lahko kupim te prekrivne pudre Coverderm?Najlepsa hvala

Sppstovani!
Ali Kryolan in pa Dermacolor bolje prekrivata kot pa Coverderm?Lp

Obe blagovni znamki se uporabljata za profesionalno delo v gledališčih in pri filmu, tako da zares dobro prikrivata.
LP Jadranka

Ali bi lahko prekrila tudi zelo vidne zile?Lp

Preko Interneta sem našla ime Bilka Baloh, body painting umetnica, ki pri svojem delu uporablja Kryolan kozmetiko, katere produkt je tudi omenjeni Dermacolor.
Kdo ve, kako bi jo kontaktirala?
Lp NB.

Kryolan je podjetje, katerega produkt je dermacolor.

Bojim se, da te blagovne znamke tudi ne boš več dobila v Sloveniji in bo treba po njo verjetno kar čez mejo. Žal!

LP Jadranka

Če žile niso preveč izbočene in gre samo za močno obarvanost le teh, jih bo sigurno prekrilo.

LP Jadranka

Žal nimam njenega naslova. Mogoče pa ga bo kdo poznal.

LP Jadranka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close