Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style PUDER V PRAHU ALI KAMNU

PUDER V PRAHU ALI KAMNU

Pozdravljeni!

Mene pa zanima, ali naj uporabim puder v kamnu ali v prahu? Imam sicer mešano kožo, ki pa se nagiba bolj k suhi (lica). Problem je v tem, ker nosim leče in imam po uporabi kakšnega senčila v prahu zelo “peskaste” oči, zato uporabljam zgolj kremna senčila. Kaj naj torej naredim glede fiksirnega pudra?

Pozdravljena!

Pri uporabi leč ti za fiksiranje ličil raje priporočam kremo, ki je namenjena daljši obstojnost make upa. Tudi puder v kamnu ti bo podaljšal obstojnost ličil, tako da raje uporabi kamen, ker se ti lahko zgodi, da ti zaide delec prahu od pudra v prahu tudi v oko, kar pa ni fajn. Sicer pa se za obstojnejši make up dobijo tudi razne podlage v obliki fluidov in gelov. Probaj kaj je zate najbolje.

LP Jadranka

Prosim, ali mi lahko priporočate kakšno od teh krem in fluidov, ker sem sedaj prvič slišala za kaj takega. Mislila sem namreč, da se lahko fiksira puder in senca samo z pudrom v prahu ali kamnu.

Lep pozdrav!

Poizkusi tekoči puder od Wishija.

V trgovini poišči Pre make up treatment od Art Decoja, je kar dober fiksir za puder, za oči lahko uporabiš Eye Fix creme od Elizabeth Arden. Mislim da je še kar nekaj izdelkov od drugih proizvajalcev. Te jaz poznam in jih uporabljam in so kar dobri.

LP Jadranka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close