Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style IZSUŠENE USTNICE

IZSUŠENE USTNICE

Čao
Ze odkar pomnim imam tezave z ustnicami.Imam zelo izsusene,ne pomaga nobeno mazilo.Ce se namazem z vazelinom,je vredu,dokler se ne posusi. Rada bi se nasminkala, pa ne morem,ker imam potem na ustnicah take “grudice” sminke.
Ne pomaga nic, ne med, ne mazila, ki mi jih je predpisal celo zdravnik.
katero sminko oz mazilo naj uporabim, da bodo moje ustnice vsaj navidezno lepe?
Hvala
lp

Piozkusi ArtDecojev vazelin z alojo. Je nežen in še vedno dovolj učinkovit za suhe in razpokane ustnice.

zadnjič sem v cosmopolitanu prebrala dober trik vseh profesionalnih kozmetičarjev: vzameš malo soli in ga s kapljico vode drgneš od ustnice (kot nekakšen piling) dokler ne odstraniš vse odmrle kože. DELUJE!Anita K. napisal:

Pa dovolj piješ, tekočina je zelo pomembna. Drugače poskusi še z BEPANTHEN mazilom za suho kožo ali pa BLISTEX. Jaz imam podone težave kot ti, pa mi bepanthen izjemno pomaga.

ko si kakšen dan doma dlje časa – sobota nedelja- si cel dal po malem maži ustnice s cvetličnim medom – zelo pomaga

Zelo dober je Art-Decojev vazelin z aloe vero in jojoba oljem.Vlaži in neguje. Preverjeno.

Čez noč pa si ustnice namaži z medom – pomaga, pa še sladko je!

probaj uporabiti med, nanesi ga zvečer preden greš spat. Pa tudi podnevi ga lahko uporabiš, dober je za ustnice pa še posladkaš se.
Lep pozdrav.

Blistex!Meni je samo to dobro.Ampak tak v tubici,ne v lončku.

Pošlji mail na bepanthol@siol.net, napiši svoj naslov in poslali ti bodo vzorčke za občutljivo kožo. Sama sem to že naredila, sedaj pa le še čakam na pošto. 🙂 Mogoče ti bo prav njihovo mazilo pomagalo za lepše ustnice.

Lep pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close