Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Izsušene ustnice

Izsušene ustnice

Pred kratkim sem vam zastavila vprašanje glede suhe kože. Hvala vam za odgovore. odločila sem se za kreme in puder Vichy in sem zaenkrat zelo zadovoljna.
Imam pa še eno težavo. Imam tudi zelo izsušene ustnice… Rada bi se našminkala, pa se ne morem, ker se mi šminka nambere v grudice. kaj mi priporočate?

Hvala za odgovore in SREČNO VSEM!

VICHY IMA TUDI ODLIČNO KREMO ZA USTNICE, IME SEM POZABILA SAM VPRASI V LEKARNI (CENA 1900SIT)

jaz imam tudi suhe ustnice,in se mi veliko lupijo.Jaz si jih zmeraj “olupim” oz.naredim kot en mini piling,da se znebim tiste kože ki je scufana.Šele ko imam ustnice ponovno gladke se našminkam.Meni se pomoje to prav abnormalno dela.Moram zihr na 3-4 dni gulit svoje ustnice…Drugače imam pa vazelin od Blistexa.

meni od takega lupljenja pride prav rana in teče celo kri. Pa zelo peče…

hmm…pol si pa raje ko maš razokane ustnice,namaži z vazelinom in počakaj toliko časa da se bolj zmehčajo in jih šele potem olupi.Meni najbolj pomaga če jih zmehčam s toplo vodo.Mogoče se ti potem ne bodo do krvi olupile.Sigurno jih ne cufaj dol na suho.Probaj s toplo vodo in ko se ti olupijo jih obriši in namaži z vazelinom.Upam,da ti bo to pomagalo.

Živijo!

Suhe ustnice so res problem in to ne le estecki, ampak lahko tudi boleč. Predlagam, da si ustnice zvečer narahlo poščetkaš z mehkejšo zobno ščetko, potem pa jih obilno namaži z medom. Čez kakih pet minut med lahko poližeš. Dobro za ustnice je tudi navadno ognjičevo mazilo, le da to nima dobrega okusa. Poizkusi nekajkrat zvečer tako, pa boš videla da si bodo ustnice opomogle. Čez dan pa le poskrbi za dobro vlažilno šminko ali pa kakšno mastno zaščito.

LP Jadranka

Najlepša hvala za nasvet! Kakšno šminko pa mi priporočate?

Živijo!

Zelo vlažilne šminke so Hyperfull od MF, pa še pestro izbiro barv imaš, pa poizkusi.

LP Jadranka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close