Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style izpadanje las

izpadanje las

oj!
stara sem 15 let, prehranjujem se dokaj raznoliko(jem sadje, zelenjavvo in meso). lase imam bolj mastne, konice se mi ne cepijo. pri frizerju sem bila oktobra. strižem se na pol leta. že dva tedna mi kar veliko izpadajo lasje-sploh ko se češem. vsakič, ko se počešem, je kratača polna las, pa nimam veliko vozlov(niti las). ko si jih umijem imam sijoče in lepe, čez 3 dni pa sem grozna. kaj mi svetujete? aja, uporabljam različne šampone(shauma, balea, dove, fructsa ne, tudi glis kur občasno) in balzam za lase(ne lasišče si ga ne dajem, samo dol po laseh in konicah).
kaj mi svetujete glede izpadanja las in, da bi se mi čim kasneje zmastile?
lp,
ribabiba

Kar se tiče izpadanja las, je normalno, če ne gre za kakšno bolezensko stanje. Ker pa ne vem tvojega vzroka,ti težko svetujem kaj je narobe. Menim, da ni nič strašnega, saj lasje morajo odpadati ker se s tem obnavljajo.
Lasje se tudi mastijo iz več vzrokov. Poizkusi s kakšno inntenzivo kuro z ampulami in kvalitetnimi izdelki. Te, ki si jih naštela, niso slabi, niso pa profesionalni saj so delani za široko potrošnjo.
lp

Kateri pa so profesionalni.Še posebej me zanima za ampule? Kako pa doseči čim večji volumen na laseh? Se to da tudi s samim striženjem če imam lase do sredine hrbta?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close