Najdi forum

Pozdravljene!

Pred časom sem dobila v roke katalog kozmetike Avon. Sedaj pa vas sprašujem ali ima kakšna izkušnje s to kozmetiko. Predvsem me zanima kakovost izdelkov.

LP
Taja

Pozdravljena,
Meni osebno zelo odgovarja alojin šampon za pogosto umivanje las in kozmetika v modri embalaži, t.i. druž
inska nega. Krem ne uporabljam od Avona, ker imam takšno kožo, da dolgo rabi, da se na nekaj privadi. Uporabljam pa tudi parfum Love blush, izredno fantastičen sldko kisel vonj, ki je najprej zelo sladek, ko pa se naparfumaš, pa je nežen in očara vsakega. Uporabljam tudi FOOT WORKS za noge, odlično. Tudi Anew izdelki so kvalitetni in zelo dobro vplivajo na kožo. Upam, da sem ti kaj pomagala. Sicer pa vsaka koža rabi svojo nego in vsem ne odgovarja vse. Je pač tako, kot greš v Dm in si kupiš kremo, pa vidiš da to ni to, se ti lahko zgodi tudi pri Avonu. Amapk, Avon je visoke kavlitete in ne testirajo na živalih. Sprobaj in povej kaj in kako. Za več informaccij mi lahko pišeš tudi na mail. Lp

Jaz sem imela roll on z vonjem ali brez in sem bila zelo zadovoljna z njima!!!

Imam šampon in balzam Advance technicques straight&sleek od Avona pa gel za konice, vse je super, Love blush je fantastičen vonj, ga imam že naročenega, tudi kreme za obraz so baje kvalitetne, čeprav nimam nobene oz. jih ne uporabljam od te firme. Zdi se mi, da je večina izdelkov kvalitetnih.

kakovost izdelkov je super.Sama imam od njih kar veliko smink in lahko recem,da so Avonove najboljse! Tudi sencke so super…negovalne kozmetike pa nisem kupovala (se) 🙂

Jaz pa imam tiste krogljice za lička in se mi tudi zdijo fajn, pa še ekstra močan utrjevalec za nohte, no, ta pa se mi žal ne zdi to, kar sem pričakovala. Ampak slišim več pohval kot kritik!
Pozdravček.

Meni je osebno najljubši piling Planet spa s shea maslom, bi ga kr pojedla:)
Zelo dobri so izdelki za nego telesa, krema Botanisource… pa tudi ostale stvari, ki so bile že naštete.
Sicer je pa od vsakega posameznega odvisno kaj mu ustreza. Edino izdelki za čiščenja obraza niso najboljši, pa izbor je tudi bolj slab.

Mene pa zanima (sem že spraševala na drugem forumu), če je to kaj plačano, če pristopiš h klubu in prodajaš preko kataloga. Pa če si lahko le 18 in pol star?

Mislim da ne ampak da imaš potem samo popust če sama kaj kupiš

Lahko si pogledaš na spletni strani avona http://www.avon.si in poiščeš informacije, ki te zanimajo.

Jaz sem enkrat po predhodnem povpraševanju kupila roll-on Active deodorant in zanimalo me je, če pušča kaj madežev in zagotovili so mi da jih ne in zato sem ga kupila. Ko sem se prvič z njim namazala sem mela že vso majico belo pod pazduho.
Drugo mi je je pa za enkrat zelo všeč.

Najslabša kozmetika do sedaj, vsaj zame. Zapravila sem 20 tisočakov za kreme in šminke in vse pošenkala, par stvari pa zmetala stran. Poden od podna!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close