Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Za vse ki veste kaj o pudrih?

Za vse ki veste kaj o pudrih?

Lep pozdrav,

stara sem 27 let,imam rjave lase in modre oči.Kožo ima mešano,edino ob nosu imam suho.Tu pa se začnejo težave.Sedaj uporabljam puder od Lancoma-Photogenic SPF 15,ki mi drugače zelo ugaja,vendar mi ob nosu kožo še bolj izsuši.
Pred nanosom si kožo dobro namažem s kremo in ob osu z oljem,samo ne pomaga.konec leta sem se odločila,da bom zopet investirala v novi puder,cena ni pomembna.Iščem nekaj kar bo zelo naravno,polt imam nekaj srednjega,napak nimam za prekrivat.Kaj mi svetujete?

Pa še to kakšen puder naj zberem za poletje,ker moja koža porjavi?

Zahvlajujem se vam za vaš odgovor,

Jaz imam tudi mešano kožo in uporabljam od MF creme puff in sm zadovoljna, je res dober

Jaz ti priporocam firmo Revlon.Pobrskaj po drogeriji.

Pozdravljena!

Mogoče, pa sploh ni kriv puder. Poizkusi zamenjati podlago. Olje, ki ga nanašaš pod puder raje zamenjaj za kaj zelo hidrantnega. Mogoče koži primanjkuje vlage in ne toliko maščobe. Potem se bo tudi puder verjetno obnašal drugače.

Jadranka

Tudi če dam hidrantno kremo imam vseeno predel ob nosu zelo suh.Kaj mi svetujete?

Pozdravljena!

Pskusite si narediti peeling, predvsem na predelu okrog nosu. Uporabljajte ne samo hidratantno kremo, ampak bolj hranljivo ( teksturno bolj bogato ) kremo.

Lp Nada

Tudi peeling si naredim prej.Mi lahko svetujete kremo,ki bi mi pomagala?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close