Najdi forum

bio piling

Pozdravljene, mene pa zanima, ce je katera že preizkusila bio piling in kakšni so rezultati. Hvala.

Neodermin biopeeling je odličen, vendar je postopek zelo boleč. Tudi po samem peelingu je koža razdražena, rdeča in se kasneje začne luščiti. To je proces regeneracije, zato je to čisto normalno. Doma se uporabljajo preparati, ki globinsko vlažijo kožo in površinsko ščitijo z zaščitnim faktorjem.
Ta postopek se izvaja 2× letno (najbolje spomladi in jeseni, če je potrebno), ker se je potrebno izogibati močnemu soncu.

LP Anita

Kaj pa je to? Prvič slišim…

Biopeeling se uporablja pri kožah, ki imajo debelo povrhnjico in so polne aken. Priporoča se tudi zrelim kožam, kjer so že vidni znaki staranja in ki jih ne moremo ublažiti s klasičnim postopkom nege.

Največkrat se za tako vrsto nege odločajo ženske, ki nujno potrebujejo regenerativno kuro za bolj sijočo in lepo polt.

LP Anita

Jaz sem ga imela in moram priznat, da razen tanjše denarnice nisem opazila kakšnih večjih sprememb.

Živjo!

No pravkar sem prvič preiskušala zadevo. Bio peeling je res da malce boleč ni pa tako hudo, če si vajen rednih obiskov kozmetičarke. Prvi dan sem imela razdraženo kožo (boleča je tudi na otip), drugi dan pa je bila gladka in sijoča. Težave se začnejo tretji in četri dan, ko se koža začne lupiti in potrebuješ malce več časa za jutrianji make up. Osebno bi priporočala, da zadevo naredite ob koncu tedna tako, da se koža čez vikend umiri.
Jaz grem ponovno na biopeelnig že čez tri tedne, saj imam nečisto in mastno kožo, potem bom postopek ponavljala na 3-4 mesece. Za suho kožo se priporoča 2x letno.

lp tija

a kera uporablja od : fruttini :aldo valdini? men je kr uredu pa se pocen je (800 sit)…bi pa rada neki tazga k ti malj bolj “zlusc” kozo. kaksn nasvet?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close