Najdi forum

puder

Hello

Odločam se za nakup pudra,ampak se ne morem odločit kaj bi bilo v redu?
Zanima me CHANEL, LANCOME ali kaj svetujete? Kožo imam pa suho.
Fino bi bilo,če bi dobila kakšen nasvet od vas.

LP

Tvojih dveh pudrov ne poznam, lahko ti pa priporočam Vichy. Cena je okoli 3000 sit. Jaz sem zelo zadovoljna. LP

Vichy totalno odsvetujem, ker velika večina uporabnic ni zadovoljna s pudrom te znamke, pa še testirajo na živalih, poleg tega pa to ni kvalitetna kozmetika (vsaj kar se tiče krem), priporočam pa Revlon, ali pa od Jade Maybelline. LP

Lancome

Revlon

meni se zdi lumene zelo v redu,jaz imam double stay,imajo pa tudi se enega drugega in sta oba dobra.se posebej je fajn,ker imajo tudi zelo svetle odtenke za nas mrlicke…:)

Za suho kožo priporočam Art-Decojev puder Hydra silk,ki vsebuje visokokvalitetna olja in naravne vlažilne faktorje.

Priporočam Chanelov tekoči puder Vitalumiere. Jaz ga imam in je super. Čisto drugačna sem videti z njim: naravna, ne pušča madežev, spočita. Ne vem, kako naj opišem, ampak odtlej so mi Chanelovi pudri zakon. Resda so malo dražji od Lancoma, ampak je tudi efekt boljši. Vichy mi ni vredu: mal dnarja mal muske.
Da ne boš rekla, da delam reklamo, lahko prosiš za kako miniaturko ali pa vprašaš, kdaj imajo ličenja ali pa pridi nenaličena in prosi v eni trgovini, naj ti dajo malo na prst in se namaži.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close