mleko za samoporjavitev
Hvala za odgovor. A prosila bi, če lahko napišeš kakšno tehniko priporočaš in kako pripraviti kožo na teniranje. Jaz namreč nanesem mleko za samoporj. po končanem tuširanju in pilingu kože, kar namažem se, pa je. Ugotovila pa sem, da bolj potemniš če uporabiš več kreme naenkrat (daš kar dosti mleka), kot pa vsak dan običajno (kot se namaže s kremo).
l.p.
Živjo Tinca
Kot vidim, zadevo že kar obvladaš, saj kožo lepo obdelaš z peelingom pred nanosom samotenircev. Tako odstraniš vse odmrle celice in je koža lepo gldka. Kar se tiče tehnike nanašanja, pa predlagam raje bolj pogosto tanjše plasti, kot enkratne debele nanose. Tako se lažje izogneš, da bi postala koža neenakomerno tenirana. Pri debelejšem nanosu (ko uporabiš več kreme) se lahko zgodi, da boš po večkratnem nanašanju “flekasta” ali pa bo barva kože preveč rumenkasta. Ob tanjših in pogostejših nanosih pa je obarvanost tudi trajnejša.
Lep pozdravček!
Jaz sem bolj bela, pa sem šla parkrat v solarij, pa ti povem, ni mi žal. Nikol v življenju nisem bla tolk rjava, pa đe nič se fleki ne poznajo. Majo tud ene boljše samoporjavitvene kreme, pa gre še hitrej, pa lepšo polt dobiš. Ko sem pa mela enkrt to kremo… jao… nikol več. Ko sem šla na motor, se mi ej pod usnjem stopila, pa sem bla cela flekasta pa še taka čudna, oranžna barva…
Forum je zaprt za komentiranje.