Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Suha koža…zelo

Suha koža…zelo

Imam zelo suho, pravzaprav kar izsušeno kožo. Kakšno nego mi svetujete, katere kreme so za suho kožo najboljše?

Hvala za pomoč…

Poskusi kombinirati vlažilni serum oz. olje, nato pa še kremo. Na voljo imaš kar nekaj proizvajalcev – od cenejših Clinians, malo višji cenovni razred pa Decleor, Matis, Clarins.

poskisu avokado kremo od alverde-ta je za zelo suho kozo.ce ti bo ta za cez dan premastna,vzemi cez dan lipo ali jojobo tudi od alverde.lp

Kje pa se dobijo te kreme?

Haj

Te kreme se kupijo v DM.

čao

Ja, hvala…

Tiste, ki sem ti jih priporočila jaz, se ne dobijo v DM-u, ampak v Müllerju, LImoniju in Douglasu.

Obstaja razlika med suho in izsušeno kožo.Prva ima drobne oz. majhne in ozke pore.V tem primeru lahko uporabljate kreme,ki so bolj mastne oz.bogate in hranljive.Na taki koži se namreč dokaj hitro pojavijo prvi znaki staranja. V drugem primeru pa gre za kožo,ki ima dovolj maščobe,vendar ji primankuje vlage.Tu pridejo v poštev vlažilni serumi,ki jih vedno uporabljamo v kombinaciji z vlažilno kremo oz. kremo,ki ustreza tipu kože,v nobenem primeru pa to ne sme biti krema,ki je mastna.

Tan,

ni vse samo v negi kože od zunaj, v dobrih in najdražjih kremah, pomembno je tudi, kako jo neguješ od znotraj. Če ne piješ dovolj tekočine, živiš stresno, ne spiš dovolj, imaš morda hormonske težave, za katere do sedaj še sama morda ne veš (vse ženske jih imamo slej ko prej, najbolj pa po porodu in v menopavzi- jih je pametno vsake toliko časa preveriti s krvno sliko), pa tudi če si kadilka to zelo vpliva na izgled kože…No, ko boš izključila faktorje te vrste, bo situacija morda bolj jasna.

Srečno,

popika

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close