za Nado
Lepo pozdravljeni,
imam črne lase, temno rjave oči in svetlejšo polt, od max factorja uporabljam šminko za ustnice vanilla in mi zelo pristoji ampak samo pri temnejših oblačilih, pri svetlejših kot npr.bela ali bež mi pa ne gre zraven in me zanima katero šminko bi morala uporabiti pri svetlejših oblačilih?
Povejte mi še ali bi mi pristajala oranžna senčila in kako je z rdečo šminko za ustnice ker mi je zelo všeč ampak ne vem kakšno naj kupim in ali bi mi pristajala? Hvala za odgovore!
Pozdravljena Laura!
Moje ime je Jadranka in ker Nadi trenutno plava v morju obveznosti in ne utegne odgovoriti na vsa vaša vprašanja , vam bom z nasveti skušala pomagati tudi jaz prav tako pod pokroviteljstvom Orbica.
Upam, da boste zadovoljne.
Pa greva kar k tvojim vprašanjem.
Pri svetlih oblačilih imaš s svetlo šminko dve možnosti: lahko jo poudariš z temnejšim robom (ta trenutno sicer ni v tendu), lahko pa se odločiš za šminko v rdečih odtenkih, za katere praviš da so ti všeč (zelo lepa odtenka sta Lip finity 120 ali 108), vendar pazi da v tem primeru naličiš očke bolj diskretno.
Kar se tiče oranžne senčke – lahko, vendar v kombinaciji z istobarvno obleko ali pri črnih oblačilih.
Lep pozdrav!
Pozdravljeni,
vprašala bi vas še glede teh dveh odtenkov rdeče šminke ki ste mi jih predlagali ali bi mi pristajali glede na mojo barvo las in oči, v kakšni barvi pa naj bojo potem senčila?Ali je potrebno potem pri oranžni senčki da je tut šminka v oranžni barvi? Pa še nekaj me zanima glede korektorja in sicer imam rjave podočnjake in v kakšnem odtenku bi moral biti korektor pa kateri se vam zdi v redu? Hvala za vaše odgovore
Forum je zaprt za komentiranje.