poraščena prsa
Marjan kar se poraščenosti tiče je odvisno kok je moški poraščen…mal je že fajn, če je pa preveč pol pa meni osebno ni všeč, nekaterim ženskam pa je to simbol moškosti. Drugače je pa pomojem najboljša laserska odstranitev dlak, ker imaš potem res mir, pa še na prsih bi znalo zelo boleti, če bi si jih skoz odstranjeval z voskom. Lahko si se sicer pobril, ampak pol pa tud ni fajn, če ta kratke špikajo…
Ne, lasersko se ne odstranjuje dlako po dlako, ampak približno po kvadratni cm. Jaz sem šla na laser za noge (od kolen navzdol) in bikini, pa je en postopek trajal kakšni 2 uri. Je pa treba zadevo ene 4-5 krat ponovit. Pa če se boš odločil za laser, pol se kar podvizaj, da boš to uredil pred poletjem, ker se potem en čas ne smeš izpostavljat sončnim žarkom. Za cene pa ne vem…jaz sem šla že ene 2-3 leta nazaj, tako da je sedaj sigurno že vse ful cenejše, takrat je bilo pa precej drago. Se pa splača!
Meni je dosti bolj všeč obrit moški. Nekateri imajo še zmeraj predsodke o tem, da je to “pedersko”, ampak ni to to. Zdaj se več ne brijejo samo manekeni, bodybuilderji in nasploh športniki.
Med mojimi kolegi skoraj več ni nobenega z dlakami. 🙂
Dobro, to je stvar okusa, ampak za moje pojme je to estetsko in higiensko, isto kot pri ženskah.
Moj nasvet; probaj, nimaš kaj zgrešit, saj zrastejo nazaj!
Forum je zaprt za komentiranje.