Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Strije na nogah in zadnjici

Strije na nogah in zadnjici

Ker sem precej shujšala, se mi sedaj (zaradi moje prej velike teže) poznajo strije…zanima me ali se jih da kako odpraviti (krema, kakšen kozmetični poseg?

Jaz sem v rani mladosti shujšala za 25kg. Od takrat so strije na stegnih in zadnjici opazne. So pa manj opazne, ko je koža malo porjavela. Do sedaj sem že 2xrodila, pa še 1x bom drugo leto. V dosedanjih nosečnostih nisem pridelala nobene nove strije; niti se nisem mazala s kremami proti tovrstni težavi, ker ne verjamem v njihov učinek, tako kot anticelulitnim ne. Uporabljam le Vichy Lipidose2 kremo za nego telesa, ki nudi 24h vlaženje in nego, koža pa je lepo elastična. Zaenkrat se strij tudi z laserskim posegom ali pa lepotnim posegom ne da odpraviti – info kozmetične industrije in medicine.

Pozdravček,

Lulilu

Strij se na žalost ne da odstraniti,sčasoma postanejo le manj opazne
ker posvetlijo.pojavijo se pri porastu telesne teže,če za kožo ne skrbite ustrezno,veliko pa je odvisno tudi od kvalitete kože.

No,no ni tako črno vse.
SIcer nisem ponavadi mnenja,da je drago tudi najboljše,pa v tem primeru je.
DIOR SVELTE PERFECT
in pa od VICHY.Zraven kombinirajte masažne gele za prhat od Loreala,pa bo rezultat veliko boljši.Vse to je potrebno delati vsaj tri mesece.Veliko uspeha,
H

lahko kdo malo bolj natancna imena od krm pove,ki jih je nastela Hanna prosim?Ker iscem kot norka po dm -u :-)))))))))))))

Od Vichy krema bo samo v lekarni.Lahko jim poveš kaj iščeš ali za strije ali za celulit.
Od DIora pa sem jaz kupila to v modni hiši v Ljubljnai,drugače pa vse v seh drogerijah kjer Diora imajo,vsaj malo več kot samo šminke…
Masažni gel pa imajo v Dm in pa zraven kupi rokavico za masažo.
Upam,da sem ti bila kaj v pomoč,čao

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close