Najdi forum

oriflame

Zanima me, če kdo ve kaj točno vsebuje paket, ki ga dobiš, ko plačaš članarino in kaj je reprezentacijski paket?
Ali slednjega dobiš šele ko plačaš račun?
Če plačaš članarino plus reprezentacijski paket ali dobiš potem dva paketa vzorcev (eden zraven papirjev in eden posebej, ki ga dobiš kasneje ko plačaš račun)?

Kako je s tem?

Če se kdo že s tem ukvarja naj mi prosim pomaga. Hvala!

Najprej skupaj z svojim sponzorjem (=tisti ki te vclani) izpolnita prijavo. Placano poloznico za clanarino in vpisni list posljes na Oriflame, lahko pa se kar 1. narocilo.

Oni ti posljejo osnovni paket, ki ponavadi vsebuje vse njihove brosure, 10 katalogov za tekoci mesec, razne narocilnice (za faks, za posto, za reklamacije,…). Prezentacijski paket pa ti posljejo le na zeljo (in se posebej doplaca), vsebuje pa vse vzorcke krem, pudrov, smink in parfumov.
Prezentacijski paket ni vkljucen v clanarino in dobis ga samo v primeru, ce ga narocis (oz. oznacis na vpisnem listu).

Kaj pa dobis se poleg pa je odvisno od vsakega meseca posebej in glede akcij, ki potekajo v Oriflameu. Ce te pa zanima se kaj, pa mi poslji mail na

simonca_p@email.si

LP, Simona

lahko ti tudi jaz pomagam, sem pa iz Ljubljane in če si zainteresirana za vpis ali nakupovanje, kontaktiraj moj mail.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close