Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style rabim nasvet glede ličil, kreme…

rabim nasvet glede ličil, kreme…

Pozdravljeni!
Že dalj časa obiskujem razne drogerije z izdelki za nego kože, za ličenje… pa vendar vedno odidem, ne da bi kaj kupila. Razlog za to je, da preprosto ne vem, kaj naj kupim, tako glede kvalitete, kaj mi barvno ustreza in podobno. Potrebujem nov puder, senčilo za veke, rdečilo za lica, šminko, kremo za obraz…skratka skoraj vse! Kožo imam prej problematično kot ne, mešano, hitro se mi pojavijo mozolji, čeprav sem stara 23 let se mi koža še ni umirila. Kar se tiče barvega ujemanja – imam rjave oči, prav tako lase, ki so prepleteni s svetlejšimi prameni, polti pa sem tudi prej “temnejše” kot ne. Ali mi kaj predlagate?
Hvala za vaš čas in pomoč!
Taja

Zdravo, Taja!

A mi zaupaš od kje si?! Piši mi kar direktno na mail. Mogoče ti lahko pomagam.

LP, Iris.

Živjo!

Če si zaenteresirana za kakšno delavnico ličenja, mi lahko pišeš na e-mail.
To so strokovne delavnice, kjer se naučiš kvalitetnega ličenja in pravilne nege obraza, ter izbire barv, ki ustrezajo posameznem tipu, …

Lp,
Sanja

Kremo za obraz uporabljaj kot podlago pri make-up.u.Če imaš mastno kožo naj bo krema hidratantna ali za kombiniran tip kože.Prav tak naj bo tudi puder-oil free,ki je lahko največ en ali dva odtenka svetlejši ali temnejši od barve kože.Senčila so lahko v zemeljnih tonih-rjava…prilagajaj se tudi barvi obleke.Ne oziraj se preveč na trenutno modo,uporabljaj kar ti paše k barvnemu tipu-glede na opis si jesenski tip.

Za zečetek
-PURE ZONE od Loreala,da si ščistiš kožo
Potem dobro kremo za obraz,svetujem od VICHY(svetovali ti bodo v lekarni)
-glede make up,pa pojdi v hišo Muller na Čopovi in boš vse našla.Jaz imam najrašji Lancome.
Veliko uspeha,
H

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close