Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Grizenje nohtov

Grizenje nohtov

Grda razvada, vem a vendar mi ne pomaga ne lak, ne česen… je imela morda kakšna to težavo in se je je rešila?

jaz sem zelo grizla nohte. Rešila sem to z barvnim lakom, ker mi je najbolj nagravšno odkrušen lak. Meni je pomagalo

js sm ze velikokrat poskusila nehat. Z laki pa vse.. Zato ker je blo ze zelo hudo .. zmerej pogrizeni do konca..en dan sm se pa kar odlocla in zgleda d sm bla dovolj vztrajna. sej nohte se zmerej grizem ampak cist mal.
pomagala sm si pa z lakom, ki ima grenek okus, tko da te vsakic znova spomni.

Meni je fotr ta grenki lak prav drago v Avstriji kupoval. Meni je bil tako dober, da sem ga vsega dol polizala.
Voljo je treba imet.

Se pravi da ni čudežnih trikov je treba kar v glavi spucat, hvala punce

Katja, tega ki ga imam jaz ziher ne bi dol polizala, ker je tako svinjsko grenek. V Mullerju sem ga kupila, od Mavale imajo pa tudi druge. Jaz sem nehala grist s pomočjo tega, ampak okus je res ogaben, se pa splača.

Živjo, jaz sem hudo grizla nohte, pa sem se odločila, da bom grizla nekaj drugega. Začela sem z ravnilom, pa so me boleli zobje, poskusila sem grizti tudi slamico, pa je bilo še slabše, pa sem se odvadila. Ker gristi slamico je pa najbolj ogaben filing, zato sem pozabila še na nohte.

Jaz si sedaj zopet grizem, pa vendar….

za kakšno leto sem prenehala, ko sem si dala gor umetne nohte, nosila sem jih 4 mesece (menjala sem jih na 3 tedne) in sicer tiste, pri katerih ti dajo gor najprej umeten noht, potem pa še premaz.

malce draga je ta varianta, pa vendar zaleže

Hja, lakota dela svoje, kajne? 😉

LP. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close