Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style naj kozmeticarka

naj kozmeticarka

Povejte, kera kozmeticarka v Lj ali okolici vam je the best in ceno osnovne nege obraza.

Thnx

Tudi mene zanima kateri kozmetični salon v Lj bi mi svetovale?

Jaz vem, katerega vam ne bi. Kahne! Sicer je od takrat že enih 10 let, vendar pa: drago, kaj so naredile iz mene pa raje ne bi… V glavnem: bila sem precej mozoljasta v T obliki. Po terapiji pa sem bila živo rdeča in otečena še dobre 3 tedne. Takrat sem mislila, da je to normalno, da so mi pač tako intenzivno ščistile kožo. Vendar sem veliko kasneje ugotovila (ko sem si spet upala k kozmetičarki – pa ne tako znani), da je obisk pri kozmetičarki lahko čisto prijeten obisk in tudi se mi ni nič poznalo, da mi je čistila kožo – stiskala ogrce. Vendar nisem iz LJ in vam ne morem tam okoli kakšne priporočiti.

jaz priporocam Ljubo in njen kozmeticni studio L v zupancicevi jami,stihova ulica. js ze vec let hodim k njej in sem res navdusena.

Meni je všeč Lili v Spa ob Ljubljanici.

Jaz bi vam svetovala kozmetični salon Fanči na Rudniku. Glede cen si pa lahko ogledate njihovo internet stran http://www.savna.com/.

Maja

Jaz vam svetujem kozmetični salon Saša Omersa na Gosposvetski- super!

Svetovala bi vam na novo odprt salon na Mestnem trgu 8 v Ljubljani.Nad lokalom Črna luknja ,bivši Grški konzulat.NI klasični salon je nekaj posebnega.Predvsem uporabljajo 100% zeliščno kozmetiko z dodatki ozoniranega olja,tudi lastnica je nekaj the best.Probajte še boste šle.
Lp Monja

Meni je bila pa včasih všeč Nadja iz Kozmetike na Trubarjevi, ampak je šla potem na svoje. Sedaj je nekje izven LJ – blizu Kamnika se mi zdi. A katera pozna njen novi salon??

Mogoče misliš Nadjo v Šenčurju?
O njej je pisala v postu Ah ta koža Nada iz Orbica ( Ličenje Makeup)!
l.p

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close