Najdi forum

Parfumi

Kateri so vam všeč, katere uporabljate…? Tudi moški, seveda! 🙂

Cuba rules.

Sem moški in ne uporabljam ničesar. Se pa 1x na teden stuširam.

Trenutno uporabljam Givenchy, občasno Naomi, sicer pa imam v Lj enega hudo dragega (okoli 15.000 sit), ki sem ga pred kratkim dobila, je ful znan, ampak se ne spomnim kako točno se mu reče. Je pa v taki zeleni flaški, če komu to kaj pove:-) Mi je pa super še kak Cristian Dior in pa valda Lolita Lempicka.

Sem pa danes malo po drogeriji opazovala moške spreje in parfume in mi je en ful dišal: Scorpio Rouge. Je pa ful poceni, samo 2000 sit je toaletna voda. No, kar se pa moških parfumov tiče, pa bom se kdaj drugič razpisala:)

laura biačoti:) venezia uomo

Trenutno: Sergio Tacchini – Ozone

Jaz jih imam vsaj 15 različnih, med favorite pa spadajo CACHAREL-Eden, CHOPARD-Wish, D&G-Light Blue in KENZO-Jungle Elephant, pa še kakšen bi se našel. Mi pa od teh novejših ful lepo diši parfum od Cindy Crawford pa Private Edition od Gabriele Sabatini. Uh, pa še bi lahko naštevala, ker meni dišijo skoraj vsi parfumi, redko kater mi smrdi, zato jih pa imam toliko, ker se težko odločim za samo en vonj :)))

Najraje uporabljam kar kolonjsko za po britju. Jo dobim ful poceni v enem diskontu. En liter mislim da pride 1600 SIT (embalažo prineseš sam). Če se kakšen mesec nimam cajta stuširat, se kar s kolonjsko namažem, pa zelo pomaga.

Modri Bvlgari trenutno – čist moj vonj 🙂

Od mila do olja za telo…. in parfuma-samo Truth Calvina Kleina. Prijatelji in ljubimci miže vejo, kdo je stopil v njihov osebni prostor:)

Najboljši mi je Diorjev JADORE…drugače so mi pa ful uredu od Naomi Campbell – NAOMI, NAOMAGIC, EXULT, pa od Gabriele Sabatini – DEVOTION. Trenutno pa največ uporabljam Exult.

In kaj imam jaz veze s tem?

Nina Ricci – L’air de temps obvezno

Jaz sem si ravno danes kupila Emporio – She (Armani), samo me malo moti, ker je zelo podoben Sensi-ju isto od Armanija. No, tako imam zdaj oba. Drugače pa mi je za ta čas všeč tudi Cartiere.

Meni pa najlepše dišijo: Lolita Lempicka, Noa (v beli embalaži), Shock, Ibiza hippie/Sexy graffiti (Escada), Tribu (Benetton).

Sergio Tacchini – Donna, Balenciaga – Talisman, moški parfum pa Sergio Tacchini – Uomo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close