Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Parfumi KENZO

Parfumi KENZO

Spodaj sem videla, da ste se pogovarjale o parfumih od Kenza. Ali morda katera ve, kje so ti parfumi najcenejši (morda katera drogerija zastopa to znamko in so zato cenejši)? Rada pa bi si kupila Kenzo Jungle in Parfum D`Ete, ampak sem gledala v Müellerju in mi je 14.000 za vsak parfum kar malce preveč.

Kakšne so pa kaj cene v Kompas Shopu na Pražakovi? Slišala, da imajo tam tudi kar ugodne cene parfumov.

Hvala za kakršnokoli informacijo!

Ej, ali tale jungle lepo diši ali ima tak pudrast vonj kot Flower?
No, po mojem je najbolje, da greš pogledat na kakšen mejni prehod. Sicer pa sem jaz ta Jungle že iskala in ga nisem našla, praviš pa da ga imajo v Mullerju Tudi 30 ml? Ta je najbž cenejši a ne?

Ej, ne vem ce bo prehod resitev. Brezcarinskih ni vec, vsi vemo zakaj. Tam so se samo navadni kOmpas shopi in ne verjamem, da je kaj ceneje.
lp

Ja, Ora je najbrž mislila na hrvaške mejne prehode in letališča.
Al katera mogoče pozna Le Monde Est Beau od Kenzo-ta. Kako vam je všeč?

Ora, Kenzo Jungle ima prav en poseben vonj. Ni niti sladek, niti cvetlični, ampak je nekaj precej močnega, tako da ta vonj vsekakor ni za vse okuse (večinoma ženskam ne ustreza, ker ima zelo močen vonj). Meni je ful všeč, sem ga že imela in bi si ga rada spet kupila. V Müellerju sem prejšnji teden videla samo tester in ceno – nekaj čez 14.000 sit. No, pa saj tam redko kateri parfum stane pod 14.000 sit.
Ravno včeraj sem bila na Jelšanah in tam stane 50 ml malo manj kot 10.000 sit, tako da če se ga za to ceno nikjer pri nas ne dobi, potem bom šla še enkrat na Jelšane in si ga tam kupila. Sem pa malo pogledala in so več ali maj vsi parfumi okoli 10 jurjev. Jaz sem se trenutno zapičila v Light Blue od D&G in sem si zato včeraj tega kupila, ampak naslednjič bo sigurno Kenzo Jungle.

Punce, razočarana sama nad seboj ;( vam sporočam, da sem danes probala Kenzo Jungle in mi je grozljiv. Probala sem ga na kožo, mogoče ni zame ali pa mi pač ta vonj ni blizu. Sem za mnenje vprašala še fanta… vesela sem mu pomolila mojo roko, tako da ne bi kaj vplivala… in je izbil kot iz puške, da mu je zanič. Kako smo različni?!!
Sicer pa uporabljam D”Ete. Zdaj vse pišete o tej LB od D&G… bom mogoče probala jutr ;))
Pozdrav vsem!

Ja, saj sem napisala, da ta vonj večini žensk ni všeč. Meni je pa super, pa mojemu fantu je tudi ful všeč. Na začetku je fuuuuuuuul močen, ko se pa malo razdiši, je pa čudovit. Jaz sem ga tudi v parfumeriji našpricala na listek in ga takoj dala fantu pod nos in je rekel, da smrdi, ko sem mu ga pa dala za povohat eno uro kasneje, je pa rekel, da je pa to čisto nekaj drugega in da zelo lepo diši. Šele ko se malo razdiši, diši čudovito. Pa tudi vonj se obdrži cel dan, kar je pa meni zelo pomembno, ne pa da se takoj razdiši.
Je pa res, da smo si ljudje zelo različni :o)) Pa sej je prov tako, kaj bi bilo, če bi bilo vsem vse všeč… Živi dolgčas! Poskusi Light Blue od D&G. Ko sem ga jaz povohala, sem se v vanj zaljubila in že en mesec kasneje imam parfum tudi jaz :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close