poročni make up
Čisto odkrito – glede na to, da nimaš stvari doma, domnevam, da nisi ravno vešča ličenja. Jaz bi na tvojem mestu odšla k eni kozmetičarki na probno ličenje, da vidiš, kako bi izpadlo in da malo pokombinirata, kaj ti paše in kaj ne, potem pa te naj dan D tako naliči, kot ti bo najbolj všeč od probice – definitivno bo ceneje, kot če si vse na novo kupiš.
Če se boš pa odločila za lepšanje v lastni režiji, pa:
*podlaga: Teint Idole od Lancoma ali Facefinity od Maxfactorja
*rdečilo: po moje z Lipfinity ne moreš zgrešit, vsaj kar se tiče obstojnosti ne
* senčke pa od isadore
Želim ti naj dan D.
Tudi jaz imam podoben problem. Sicer me bodo naličili pri Miču. Ker imam šopek iz bordo vrtnic in je moja obleka snežno bela, lasje bodo ravno spuščeni, brez kiča v laseh, sem si zaželela, da bodo moje ustnice temno rdeči in v enaki barvi tudi nohti, ostali make up pa čim bolj neopazen. Zanima me ali naj si kupim sama šminko in lak od istega proizvajalca, zaradi barve, in d abom imela pri sebi le to, če mi bo šla z ustnic po večerji.
LP
Pozdrav vsem!
Prebrala sem, da nekatere zanima kaj več o tečaju Branke Pavlovič.
Sama sem pri njej opravila osnovni tečaj ličenja in moram rečt da sem bla zelo zadovoljna. Res je, da ne moreš z enim tečajem kar začet profesionalno ličit. Predvsem je tu potrebna žilica in veliko prakse.
Sama že ličim za poroke in druge priložnosti, je pa ličenje moj hobi in prosti čas že kar nekaj let. Je moje veselje.
Malo sem zašla…torej kar se tiče Branke Pavlovič, vam svetujem da obiščete tečaj. Je pa tako, da s tečaji ni dobro pretiravati, ker ima vsak mojster ličenja svoj način dela in svoje mnenje glede tega. potrebno je osvojiti osnove, drugo pride s prakso.
Tudi vi si boste izoblikovale svojo sliko, ki jo boste na podlagi izkušenj in dela dodatno izpopolnjevale. Saj je tako, da napakam se učimo.
Drugače pa ima poleg Branke Pavlovič (Make up For Ever) tečaje v Sloveniji tudi Tatjana Eberl (ArtDeco), priznani italijanski mojster Nicco Baggio in Barbara Mršol (Face Nicco Baggio), Jadranka Maravič iz Villacha v Avstriji (tečaj je potekal 11. in 12.oktobra v Lj, naslednji bo verjetno v marcu- inf.: 041/760-809).
Kar se tiče Italije, se mnogo tovrstnih tečajev odvija v Milanu, Bologni…., v Franciji v Parizu… cene pa niso ne vem kako višje kot pri nas, mogoče malo. Sama nameravam v prihodnosti obiskati kak tak tečaj v Italiji, le da se nisem še nič podrobno pozanimala.
Lahko bi še pisala, ampak naj bo zaenkrat dovolj. Če katero še kaj zanima, naj vpraša. Pa veliko praktičnega dela vam želim!!!
Pa-pa
Alenka
Forum je zaprt za komentiranje.