brčice!!!!!!!!!!!!
Imam grozen problem! Nad zgornjo ustnico imam dolge temne brčice in ne vem kaj naj naredim z njimi! Pokvarijo mi celoten obraz! S pudrim jih nikakor ne morem prekriti, in zato sem sklenila da jih odstranim. vendar kako? Ali je res da si jih lahko z voskom odstranjujejo le tiste ki jim dlačice počasi rastejo???
gamegirl
pri razbarvanju je tako – brčice so na 1. pogled res manj vidne, vendar imajo zlatkast lesk, kar je predvsem na svetlobi grdo. pa prav hecno je, ko ti začne poganjat narastek in ko spet barvaš so brčice vse bolj zlate. lahko pa poskusiš in morda boš sama zadovoljna.
vosek lahko kaj hitro povzroči razne izpuščaje, tako da mogoče tudi ni prava izbira.
sama uporabljam kar pinceto in to že 8 let. moraš biti pa dosleden, sama vedno kadar si uredim obrvi (na ~ 2 dni) uredim še predel nad ustnico. če si nabaviš kvalitetno pinceto imaš lahko zadevo povsem pod kontolo.
jaz sem tudi zadevo krotila z barvanjem in zadeva res dobi zlato barvo, kar je zelo vidno in ko si nanašaš puder, izpade vse skupaj prav smešno, ker se brčice še bolj vidijo.
po letih in letih (cca. 10ih) strahu, da bi mi zrasle še močnejše, sem se končno 1x odločila in si jih z voskom. kakšno olajšanje…zraste tudi kakšna manj…včasih se mi kakšna pora vname…ampak to je tudi vse…če imaš občutljivo kožo, pazi, da ne boš prevečkrat vlekla…dlačice, ki ti ostanejo, raje izpuli naknadno s pinceto
Ajd punce, obrijte se, pa bo mir. Vsak dan zjutraj za to porabim 10 sekund že 10 let, pa nobene frke več okol brkov, ha!
No, zdaj pa kar družno po meni, upam le, da vas ne bo razgnalo. Moj ksihtek je gladek in zg. žnablček prav tako, je pa res, da me mož ganja za brivsko peno………. Pa še to: ne zgubljat časa z besedičenjem o “ojačanih” dlakah ipd., pr men je tko k je blo pred 10 leti, tut če jih pustim rast (ha!), kadar imam pa več časa (dopust) si jih pa res s pincetko populim, pa mam pol kak dan več mir.
There’s always another chance.
Forum je zaprt za komentiranje.