Najdi forum

vakuum

Moja prijateljica je sla na odstranjevanje celulita s pomocjo vakuuma. Nad rezultati je bila zelo navdusena.

Mene pa zanima ali ni ta metoda prevec agresivna glede na to, da naj bi ti celulit dobesedno posrkalo ven in da je niti ne smes delat prepogosto???

Ali je res, da lahko potem vzdrzujes postavo s tem, da hodis samo enkrat mesecno na vakuum?

Ali tudi pri vas uporabljate to metodo?

Najlepsa hvala za odgovor in lep pozdrav!!!

Vakuum ne posrka nobene maščobe. Bistvi pri vakuumu je to, da se pri “odlepitvi” kože od podkožja poveča cirkulacija krvi in limfne tekočine. Posledica tega je lepša koža, napetost se izboljša in zaradi tega, ker imajo omenjene tekočine boljši pretok, tudi celulit ni tako viden.
Strankih učinkov naj ne bi bilo, vendar pa je moje mnenje malo drugačno. Dobrodejno naj bi vplival na žile, vendar pa me zaradi pritiska, ki je v teh sondah, ne prepriča. Lahko pride do pokanja kapilar, če je postopek nepravilno narejen. Pri nekaterih aparatih je pritisk lahko nastavljiv, zato ni nujno, da do takih stranskih učinkov pride prav pri tebi. Še vedno priporočam vakuum kot enega izmed postopkov pri odstranjevanju celulita.
Po vsakem končanem anticelulitnem programu je priporočljivo vzdrževanje stanja enkrat mesečno z ustrzno nego doma.

Slišala sem, d obstaja od Philipsa masažni aparat za nego nog, ki naj bi deloval na podobnem principu in naj bi lepo odstranjeval celulit (ob redni uporabi seveda)
Ali ima katera iskušnje z njim in če je to res?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close