Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Neckermann 2.

Neckermann 2.

Tiste, ki kupujete pri neckermannu bi prosila, da mi malo namignete, kake so modeli pri posameznih številkah (manjši, večji). Sem se merila po tistih njihovih tabelah, pa pašem v tri različne številke 🙂
Aja, pa za hlače – pretežno klasika – a so bolj nizki pasi?
Nikoli še nisem naročala preko kataloga, pa ne vem, če ne bi poskusila, ker nimam več volje po trgovinah za hodit (pa ponavadi, če mi je kaj všeč, je drago ko hudič).
Hvala za odgovore.

Moja mama pravi, da ima Neckerman full velike številke. Jaz pa sem si kupila spodnje hlače št. 34, čeprav nosim hlače št. 36. Sicer pa lahko stvar komot zamenjaš, če ti ni prav in to brez poštnine. Probaj kaj naročit pa boš videla in vedela za drugič. Aja, npr. majico pa sem naročila št. 38 pa mi je prav. Ja, tole s številkami je kar malo zafrknjeno, treba je probat.

..ja, zanimivo je tole s številkami. Jz ponavadi kupim raje eno številko večje, da mi bo sigurno prav. ampak sem se že tud zafrknila, da mi je bilo pol za fuull preveliko, tko da morš imet prov srečo, da narajmaš pravo št. še sploh če nisi po JUS-u, tko so včasih rekli….Cvikam pa kupit kako jakno in hlače, tako da najraje kupujem spodnjice, majčke, nogavičke…pa tud škornje sem že kupla in copate.

Jaz ponavadi kupujem samo kakšne majčke in puloverje in pri teh vedno vzamem eno številko manjše od moje normalne številke. Razen pri modrčku je bilo vse lepo in prav z mojo običajno številko.

Živijo!

Kako pa je s številkami pri Ottu? Kupila bi si en pulover, ali bo v redu številka, ki jo nosim običajno? Kaj izkušanj?

Pri meni je bilo Ok. Naročila pa sem dva puloverja v velikosti, ki jo tudi sicer nosim.

lp

jaz sem kar drobne postave (sicer mam obline pa to) ampak mi je vsako oblacilo (vsaj do zdaj) pri neckermannu,bilo preveliko! tako da ne narocam ze kar nekaj casa,razen kaksnih stvari,ki so mi res neki posebnega.Pa se to morm vedno vzet 34 :)))

Ja pri Neckermannu moraš kupit vsaj eno št. manjšo kot jo nosiš. Isto Quelle. Jst redkokdaj kej naročim, ponavadi kakšne pižame kjer št. ni tako zelooo pomembna 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close