Najdi forum

Oriflame

Malo sem si ogledala spletno stran Oriflama in moram reči, da so me določene stvari kar pritegnile. Preden pa kaj naročim, bi vas prosila za vaša mnenja glede te kozmetike.

Hvala in lep p.

meni se zdi v redu, pojdi na stran: www. ************.net in boš videla, kaj so testirali.

Katja, saj sem si na “lepoti” pogledala test izdelkov Oriflame, ampak zanima me še osebno mnenje forumk!

A nobena ne uporablja Oriflame kozmetiko? :(((((
Zanima me predvsem dekorativna.

Jaz uporablam Oriflame. Zelo sem zadovoljna z naslednjimi izdelki:

* celotna kolekcija Swedish Care (cistilni gel, tonik, dnevni vlazilni losijon, nocni hidratantni gel in peeling) za mesano do mastno kozo
* limonina peel off maska
* kumaricna maska
* maska z izvlecki gline
* kolekcija za nego nog Foot care (predvsem blazilna krema za noge in sproscujoca kopel)
* laki French Manicure
* vlazilne sminke CBO
* trojno sencilo CBO
* novi parfum Together

Moja sestra tudi uporablja Oriflame in pravi da so ji ful vredu
* vsi laki
* Visions dvojno sencilo
* Oil Control+ (cistilni gel za obraz, dnevna nesvetleca krema)
* Tea Tree korektor

Ce te pa se kaj zanima pa vprasaj, lahko pa me kontaktiras tudi na mail, ce te zanima ta kozmetika in bi zelela katalog.

Lp, Simona

ok mene pa zanimajo parfumi.ker se mi zdijo dokaj poceni,kar me pa moti,da jih ne morem povohati,,ok v katalogu je mogoce predstavljen po vonju samo eden.HVALA
Jaz sem do sedaj narocila za noge footscrub al neki pa za poducnake in sem zelo zadovoljna

Meni zelo privlačni – lepe barve, izgledajo tudi svinčniki za oči. Ali jih katera uporablja? Zanima me, če so obstojni.

Pri parfumih obstajajo vzorci. Piši mi na mail, pa se lahko dogovoriva.

Jaz uporabljam rjavega in se mi zdi super, ostane cel dan. So pa v novemberskem katalogu ful lepe stvari.

tudi jaz sem danes prelistala novemberski katalog in moram reč da me je navdušilo kar precej stvari.

Katja,ali mi lahko ponovno posljes nov katalog*novemberski,lp

Sporoči mi naslov ma mail.

In kakšne so kaj cene teh izdelkov? Visok, povprečen ali nizek rang?

Cene se gibajo nekje v povprecju + vsakomesecne akcije na dolocene izdelke.

Ce zelis katalog mi pisi na mail.

Lp, Simona

Mischa, kako naj ti pišemo na e-mail za katalog, če pa naslova ni, ko klikneš na tvoje ime…

Tea, pojma nimam zakaj se mail ne pojavi, do zdaj se je zmeraj. Vse, ki ste zainteresirane za Oriflame mi lahko pisete na:

simonca_p@email.si

LP, Simona

Evo, zdaj se mail pokaze tudi v profilu.

Tea, hvala, da si me opozorila!

LP, Simona

Povprečen, je pa dekorativna kozmetika zelo kvalitetna. Če želiš ti pošljem katalog.

Sem se potrudila in malo pobrskala po starejših prispevkih. Na splošno sem opazila, da so uporabnice več ali manj nezadovoljnje s kozmetiko Oriflame. Ja je že tako, da nas včasih zavede lepa embalaža in pa privlačna cena….

jasno, da ta kozmetika ne more biti konkurenčna recimo Heleni Rubenstain, zato je toliko ceneJŠA.
Za srednji razred pa je kvalitetna, vse stvari pa niso dobre, saj pri drugih firmah tudi niso.

Katja, se čisto strinjam s tabo, da je pri vsaki kozmetiki nekaj dobrega in nekaj slabega. Nobena kozmetična linija ni popolna.

Sicer pa, ali lahko objektivno – čeprav vse vemo, da prodajaš Oriflame, oceniš linijo VISION?

Ti bom po svojih izkušnjah opisala Visions:
grem kar po katalogu:
gel za lica – še nisem sprobala
korektor – super
obarvana krema – obe super
puder – še kar
maskara – boljša Giordani
laki – jih uporabljam, se mi zdijo OK, vedno namažem čez še nadlak
šminke – hitro se poližejo dol, imam raje obstojne ali pa tekoče iz CBO
senčila za veke- dobra in obstojna
svinčniki – dobri
premaz za ustnice – ne poznam

To bi bilo pa vse, če te še kaj zanima, pa vprašaj, lahko mi pišeš tudi na mail.

A je katera že probala Oriflameov gel za lica iz kolekcije Visions???
In če je kakšen se ji zdi?

lp sončka

Meni so iz kolekcije Visions laki zelo vsec, sencke za oci tudi, drugega pa se nisem sprobala. Ce je ze katera imela Gel za lica pa se naj le javi in pove svoje izkusnje.

Lp, Simona

No, ce si katera zeli katalog Oriflame za nivember mi naj pise na mail in ji ga posljem po posti.

LP, Simona

simonca_p@email.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close