CLINIANS
Pozdravljene!
Je katera že preizkusila kakšen izdelek od omenjene firme?
S čim ste bile zadovoljne oz. s čim ne.
Če pa je med vami kakšna strokovnjakinja s tega področja bi jo vprašala katere izdelke mi svetuje za normalno kožo z malo mastne kože na T coni?
Ali lahko na T coni uporabljam samo puder brez kreme, ali so pudri preagresivni?
LP-ANA
Tea a mogoče poznaš te izdelke, in če kaj ti je všeč in kaj ne (ni nič posebnega). Prodajalka me je navdušila nad vsemi izdelki sama pa nevem kaj jeprimerno zame. Stara sem pa 20 let in Imam normalno kožo.
Če je kak izdelek boljši od druge znamke pa napiši, rabim pa celotno kolekcijo.
Hvala za prijaznost
Brita, živjo!
Jaz izdelkov Clinians ne poznam, tako da ti ne bi mogla nič svetovati glede tega. Kolikor pa spremljam pogovore na raznih forumih, pa ti lahko povem, da je za masten do normalen tip kože primerna krema Attiva Idrante (z izvlečki zelenega jabolka). Glede na to, da si stara šele 20 let, bi ti po moje tale krema ustrezala, saj še ne potrebuješ kakšne anti-age zaščite. Pojdi pogledat v Müllerja, mogoče dobiš kakšen tester.
Sicer pa naj bi bila večina Cliniansovih krem komedogena (se pravi, da vsebujejo sestavine, ki mašijo pore in pospešujejo nastanek ogrcev). Zgoraj omenjena krema teh sestavin nima in je O.k.
Forum je zaprt za komentiranje.