Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Vichy Thermal S Mat in Clarins Gel Nuit Normalisant

Vichy Thermal S Mat in Clarins Gel Nuit Normalisant

Če katera kupuje katero od teh dveh zadev, naj se oglasi. LP

Vichy thermal S mat je tako zanič, da je ne kupim nikoli več, totalno izsuši in uniči kožo zato je ne svetujem. Druge zadeve pa ne poznam.

Saska,kaksno kozo si pa imela pred uporabo?Mastno?

Imela sem S Mat – pa ni nič posebnega. Jaz imam drugače normalno kožo. Ni pa mi ta krema nič izsušila, zapackala …

Jaz sem imela tudi normalno kožo z malo mastno T-cono, ta krema pa mi je tako izsušila kožo po celotnem obrazu da sem se kar lupila pa tudi matirala je samo za kratek čas potem sem se pa vseeno svetila.

Živjo.

Iskreno rečeno se tudi meni Vichy Thermal S Mat ne zdi nič posebnega in bi ga zastonj dala, če je kateri všeč, ga imam še skoraj pol in se mi ga zdi škoda stran metat.
Druga stvar (od Clarinsa) je pa gel za ponoči, zelo lahek, naj bi reguliral izločanje maščobe, namenjen pa je mešani koži, ki se rada sveti, ta je pa še skorajda cel in bi ga prodala za 2000 sit (mislim da je to približno polovična cena).
Pa če katera kupuje od Neutrogene gel za ponoči, se tudi lahko kaj zmenimo.
Imam ful kozmetike, sem jo včasih veliko kupovala (beri dobre pol leta nazaj) in bi se je rada malo znebila.

LP

Alja

ALI IMAS KAJ YA MASTNO KOYO-jay bi morda kupila par stvari,lp

Še to, od Vichy imam tudi čistilni gel za nečisto kožo, ki pa ni nič posebnega. Mislim, da od Vichy ne bom nič več kupila.

Pupa, ta Clarinsov Gel Nuit Normalisant je namenjen negi mastne in mešane kože in sicer je ultra lahek, namažeš se pa z njim zvečer, da regulira izoločanje maščobe čez noč.
Če te zanima cena, prodam ga za 2000 sit LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close