vaše mnenje
Pozdravljeni!
Ima katera izkušnje z Avonom. Zanima me vaše mnenje o ličilih in proizvodih za normalno nego kože (čistila, kreme)-stara sem 22 let-iščem naravne izgelke brez komodegenih in kancerogenih sestavin.
Že vnaprej se vam zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.
Tudi mnenja o kakšni drugi znamki so dobrodošla-graje in pohvale!
LP-TAMARA
Ličila so takšna kot npr. Max Factor, Jade Maybelline, Loreal, vendar občutno ceneje. Za čistila ne vem edino za odstranjevanje očesnega make upa so vredu. Po dolgih iskanjih krem za mojo kožo, so mi pa najboljše Avonove. Niso kancerogene in ne komedogene. Prednost je tudi ta, da ne testirajo na živalih kot to počnejo pri mnogih kozmetičnih hišah. Sicer je pa odvisno od posameznika.
Živjo, Tamara!
Jaz imam mešano kožo in uporabljam čistilni gel od Schellerja iz limonine melise, je za nečisto in mastno do mešano kožo. Nameravam si pa kupiti tudi od Alverde čistilno mleko.
Nato uporabim od Clinique tonik in na koncu še kremo Botanisource od Avona.
Imela sem nečisto kožo in se mi je že po petih dneh stanje zelo izboljšalo.
Za suho kožo do normalno bi ti priporočala kremo Source C – nobene komedogene sestavine nima (Avon), je vlažilna ali Multi Boost za normalno kožo ali od Alverde Tagelscream Wildrose krema je za suho kožo.
Peeling je ful dober od Freemana Apricot & Wild Cherry, koža je po tem ful mehka.
Vsa kozmetika je naravna, zato sem jo tudi začela uporabljati in sem zelo zadovoljna z vsemi izdelki.
Lp,
Sanja
Živjo!
Jaz mam bolj mešano kožo, za različne predele uporabljam različne kreme in sicer samo naravno kozmetiko:
1. čistilni gel Scheller Zitronenmelisse Waschgel
2.Clinique Mild Clarifying Lotion
3. Avon Botanisource lahka vlažilna krema, če pa mam bolj suho kožo pa uporabim Alverde dnevno kremo iz šipka
4. Maska: čistilna Freeman Avocado & Oatmeal in vlažilna od Balee
5.Peeling: Freeman Apricot & Wild Cherry
Drugače prodajam Avonovo kozmetiko in veliko uporabnic je zadovoljnih z večino izdelkov.
Rekla si da imaš normalno kožo. Potem bi ti priporočala Source C, ki je vlažilna lahka krema in nima nobene komedogene sestavine ali Multi Boost.
U bistvu, bi morala malo sprobati, če ti odgovarja. Če te zanima kakšen vzorček, mi lahko sporočiš in ti pošljem.
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.