Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style PROFESIONALNI TATOO

PROFESIONALNI TATOO

Zanima me, kje delajo tatooje, profesionalno, ne mazaško, oziroma kje je kak studio, predvsem me zanima celjsko območje. Menda je v Celju nasproti Rimljanke, vendar sem slišala, da ti barva bledi. Zelo dober je en studio menda v Kopru, toda to je res daleč. V Mariboru dela nekdo, ki ni registriran, zato sem skeptik.
Zanimajo me naslovi in telefonske…
Prosim!!!!??!!

V Ljubljani imas profi studie. Sama sem bila pri Rainhardu Cecelja in sem blazno zadovoljna z njegovim delom in ‘izdelkom’!
Nyah

Nyah hvala. Kako pridem do njega? Imaš tel.št. morda?

DO rainharda? Poklices pa se zmenis – vecerne in nocne ure so bolj njegov termin, ne se ga ustrasit in ne se dat prestrasit 🙂 te bo mal testiral, ce si prava za tatoo ali ne! Poglej si http://users.volja.net/sodomy/englishmain.htm

tam najdes telefonsko!

Mene je preprical tatoo pticjega pajka na vratu (drugi), ker sem res morala 2x pogledat, da je res tatoo in ne resnicen. Sama pa sem bolj orientalist in imam na dnu hrbta vzorec. Dobro narejeno (pravjo, jaz se od blizu itak ne morem pogledat), zacelilo se je brez komplic+kacij tudi zelo hitro. Novembra grem po naslednjega 🙂

NYah

Tudi jaz bi ti svetovala enega od bratov ceclja-so namrec trije- robert,john in rainhard.
http://www.tattooator.com/main.html

Na tem situ najdes nekaj informacij o johnu in robertu-predvesm si poglej galerije,stevilka od johna je tudi gor,ko pa bos sla na sestanek,pa se lahko oglasis se pri robertu,ki ima studio cisto zraven.

Hvala Nyah. Ti poročam!!!

In Kiki tudi! Hvala!

Meni ma pa Reinhard najboljsi odnos. POgovori se s tabo, vzame si cas, delo naredi profesionalno in sledi celjenje. Jaz sem ful zadovoljna z delom in tattojem. Sva se pogovorila kaj bi mela, kaj mi je vsec, je narisal kar sm hotla, sva se mal popravla pol pa na delo…. celilo se je superca, nic ne bledi. Thumbs up, torej.

REinart tatto pa je njegov studio, najdes ga v ljubljani, nasproti avtomontaze (cez cesto, blizu merkatorja, kjer so bloki.

PA veliko srece in uzitkov s tetovazo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close