Najdi forum

Živjo !

Mene pa zanima katere izdelke od avona priporočate iz linije Clearskin in katere Pore-Fection.

lp

Iz kolekcije Pore-Fection predvsem masko, iz linije Clearskin pa vse razen tonika.

Minca, zakaj pa priporocas to?

Pore- Fection:
maska je zelo vredu, losjon je zanič saj je skoraj sami alkohol, za čistilno hidrantno kremo pa ne vem.
Clear Skin:
tonik kožo zelo izsuši (vsaj meni, za ostale ne vem), pozitivno mnenje pa imam za čistilno masko, piling, čistilni gel in pa losjon, ki ga je priporočljivo nanašat tam kjer so razširjene pore in mozolji. Na korektor in nočni negovalni gel sm pa pozabla, ampak o tem ne morem dati mnenja, ker jih nisem preizkusila.
Takšno mnenje imam o teh izdelkih, zato to priporočam, ni pa rečeno, da vsakemu ustreza.

minca kaksno kozo(kaksen tip koze si imela)preden si dala gor ta tonik?

Imam mešano do mastno kožo, po nosu in v njegovi bližini pa imam vidne pore in ogrce.

Aja pred uporabo, sem imela še vedno mešano kožo, ampak pore niso bile tako vidne in se mi niso mašile, sedaj pa se mi mašijo, kožo pri nosu pa se mi lušči.

A ima katera Avon French Manicure set (noter sta bel in roza lak) in kako ste zadovoljne z njim? se lepo maze in je dolgo obstojen?

Lp, Simona

HY! Ima katera kremo Avon Botanisource in kako ste zadovoljne ?

LP-T

Jaz jo imam, naročila sm si jo enkrat poleti, pa mi je bila takrat preveč, za ta letni čas pa je ravno prava. Koža lepo navlaži, uporabljam pa jo tudi okrog oči. Za poleti mi je pa boljši Source C, ki je lažji.

Živjo!

Jaz sem tudi začela z uporabljanjem Botanisourca in mi je u redu za mojo mešano kožo. Odvisno kakšno kožo imaš. Je vlažilna.

Lp,
Sanči

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close