Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Loreal lash architect

Loreal lash architect

Zanima me, če je katera že poskusila s to maskaro in kakšni so vaši vtisi. Pa še to, ali je primerna za občutljive oči? Trenutno uporabljam lorealovo maskaro za 4x volumen, ki je edina, ki mi ne draži oči, a bi rada kakšno s boj udarnim učinkom, pa se mi zdi, da bi bila lash architect mogoče zame.

Hvala za vaša mnenja!

Jaz sem jo poskusila in z eno besedo: groza!!!! Jaz sem dobesedno vrgla stran denar, ker slabše maskare še v življenju nisem kupila. Namazala sem se samo 2x in maskara je takooooooooooo mokra, da jo je bilo več okoli oči kot na trepalnicah. Tako da je takoj pristala v smeteh. Jo vsekakor odsvetujem, morda pa ima katera lepše izkušnje :)))

Imam jo. Ni nič posebnega, vendar pa se mi tudi ne zdi proč vržen denar.

Se strinjam s Čebelico – ta maskara je tako obupna, da je groza, saj tako lepi skupaj trepalnice, da ni za nikamor. Tudi moja je po dvakratni uporabi pristala v smeteh.

Ostani še naprej pri Voluminouss x4, ker je to ena boljših maskar. Moje favoritke so poleg omenjene še: Wonder Curl – Loreal, More Lashes – MF in dve od Deborah – Volume Sprint in Extra Long.

Wonder Curl mascara ni od Loreala ampak od Jade Maybelline, Loreal ima pa Le Grand Curl.

Hvala za svarila! Se mi je poplačalo, da sem vprašala za mnjenja preden sem šla kupit, ker ponavadi nasedem vsem reklamam in sem potem razočarana.

Z vašo pomočjo jim tokrat ne bom nasedla!
Hvala!

kako pa ste zadovoljne z maskaro more lashes in double extension?

Ja, sorry – sem se zmotila – Lorealova maskara je Le Grand Curl, ne Wonder Curl.

Andreja, res je dobro, da nisi nasedla reklami. Sicer pa je totalno nerealno, da bi ti ena maskara naredila takšne trepalnice, kot jih ima Milla J. na tisti reklami. Na prvi pogled se vidi, da ima gor umetne trepalnice.

Hm,
meni je pa maskara všeč. Že od nekdaj uporabljam Lancomove maskare (ki je “ista” hiša kot l’oreal), zato sem se odločila poskusiti tudi Lash Architect, ker se mi je zdela krtačka zelo podobna lancomovi Flextencils, s katero si jaz naredil fuuul lepe trepalnice.
In, glej ga zlomka, rezultat je bil tudi z Lash Architect odličen.

Resda sem navajena “mokrih” maskar, ker imajo tudi Lancomove tako strukturo, zato se mi LArchitect ni zdela nič posebnega mokra. Ravno nasprotno pa sovražim vse MaxFactorjeve maskare, ker si z njimi trepalnice zapackam.

Meni je Lash Architect tudi zelo všeč. je pa res, da po nanosu mascaro res čutim na trepalnicah kot kar precejšnjo dodatno težo. Sicer jo imam pa le za zvečer.

Za povečanje volumna priporočam maskaro MagnaScopic – Estee Lauder

Poskusi od Nivea Beaute mascaro Lash Designer, ni mokra, pa še zanimivo krtačko ima. Meni je všeč.

men se zdi brezvezna. a je že katera probala double extend????

Kaj pa od Revlona Lash fantasy? Tista, ki ima dvojno belo in črno krtačko?
Meni je super.

Kakšen efekt pa da ta maskara? 🙂

naj bi podaljšala in dala volumen. Zame je ravno prav.

Meni najbolj lezijo maskare od Nivee.Zakon so!!!!

Najboljsa maskara ever je od Rimmel endless lenght and lift! 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close