Najdi forum

mozoljčki

Ojla!

Na obrazu imam že kar nekaj časa mozoljčke, ampak nikakor ne zginejo, poskusila sem že veliko stvari tudi pri darmatologu sem bla pa nič.
A mi lahko svetujete kaj naj naredim????’

Hvala za informacije

Živjo!

Ker je vrst mozoljčkov več, ti priporočam, da se oglasiš pri kozmetičarki, ki ti svetuje pravo nego in če je potrtebno tudi čiščenje kože.

Dermatološki proizvodi so največkrat učinkoviti le v začetku, saj posušijo velike mozolje, kasneje pa se pokaže, da se izsušuje tudi povrhnjica. Temu sledi suha koža na površju in veliko podkožnih mozoljev, ker ne morejo “ven”.

Svetujem ti, da uporabljaš preparate, ki ti jih ponudi kozmetičarka, saj niso tako agresivni kot dermatološki in imajo sposobnost negovanja in regeneracije kože.

LP Anita

Moja hči si zelo dobro pomaga z Justovim zadevami, in sicer predvsem s olje tea tree in s kremo tee tree. Najprej si skuha kamilice da notri 2 kapljici olja , se pokrije z brisačo čez glavo da si odpre pore, potem pa očisti obraz z adstrigent tonikom in namaže s kremo. Pomaga pa tudi sol mrtvega morja raztopljena v vodi -da si stem umivamo obraz, kopeli pa tudi za mozolje drugod. Te zadeve so res efektne, JUST tudi zadevo vzame v reklamacijo če ti ne odgovarja. Jaz ti lahko dam za sporbat če hočeš, če mi pišeš na mail:

Renata@madware.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close