Najdi forum

Vazelin

Saj vem, da je bilo o tem že veliko napisanega ampak imam še eno vprašanje.
Kateri vazelin lepo rahlo obarva ustnice, lahko malo na zlato. Nočem šminke, ker se mi zdi da imam skoz suhe ustnice ko sem namazana s šminko, hočem vazelino, ki bi mi vseeno obarvala ustnice, kot sem že rekla malo na zlato.
Vem da je to Labello gold shine ampak me vseeno zanima če obstaja še kakšen drug?
Najlepša hvala za odgovore in lep pozdrav…

Ojla!

Vem, da je včasih obstajal en tak vazelin od Artistiya (Amway), ki je dajal zelo lep zlat lesk, ustnic pa ni izsušil. Imela ga je moja prijateljica, ne vem pa, če zdaj še obstaja. Vprašaj koga, ki se ukvarja s to kozmetiko.

Upam, da sem ti kaj pomagala…
Lep dan!

Kaja, obstaja tudi Balein (blag. znamka DM) vazelin z zlatim leskom, ki je – vsaj meni, veliko boljši (s tem mislim, da bolj navlaži ustnice) kot Labello. Še lepši odtenek pa je Balea Perlglanz (rahlo roza).

Super hvala. Bom šla pogledat!
Pozdravček…

vazelini od Loccitana so meni osebno ful dobri. Imaš tak mehak občutek na ustnicah, pa še v ful različnih barvah so.

L’0ccitane ima en nov vazelin iz medene kolekcije in ful lepo diši in je zelo obstojen. Meni je všeč, je pa kar drag mislim da 1932 sit ena taka mala steklena posodica. LP

Jaz imam DM-jev Goldglanz od Balee in je super. Ustnice so mehke, lepo diši, da bi ga skoraj pojedla. Obarva pa čisto malo, odvisno od naravne barve tvojih ustnic. Pa še cena je solidna , menda sem lani dala nekaj manj kot 300 sit.

Kupila od Balee! Zelo zadovoljna. Hvala!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close