Najdi forum

Pozdravljene!
Zanima me, če je katera že bila v ZARI in ali se da kupit tudi kaj za konkretnejše postave ( naša konf. št.42 – 44).
Hvala za odgovore in lep dan!
Rozi

Mene pa zanima kateri dan v tednu dobijo robo. Sem namreč iz gorenjskega konca in nebi rada zastonj hodila v Lj…

Najlepša hvala za odgovor.

lp Jožica

Kolikor sem prebrala na netu, v trgovini Zara nabavijo nove stvari dvakrat na teden. Sicer je Zara španska blagovna znamka, ki nudi kakovost, moden videz in ugodne cene za ženske, moške in mladino. Seveda imajo tudi čevlje, nobenih pod 20.000,00 SIT. Ali imajo kaj tudi za močnejše postave pa ne vem, vem pa da tovrstno modno konfekcijo nudijo v Emmporiju.

Pozdrav!

Jaz sem bila tam in vam moram povedati da tako razočarana že dolgo nisem bila. Obleke so se mi zdele totalno nekvalitetne in cenene. Veliko je umetnega materiala, mene sicer umetni materiali ne motijo ampak teli so pa tako zanič. Obleke so absolutno predrage, puloverji so razvlečeni in veliko jih je že čist zmuckanih – sploh nočem pomislit kakšni bojo po dvakratnem nošenju. Sem gledala ene hlače in ko sem prodajalko prosila za mojo št. mi je prinesla ene tako umazane kot da so bile že nošene. Skratka: ceneno, nekvalitetno in predrago glede na vse omenjene slabosti.

Moje mnenje, najboljše pa da si vsaka sama pogleda.

LP Ana

Sama sem bila v Zari in so zelo prijazni imaš namesto “prodajalcev” “modne svetovalce”, videla sem samo moške svetovalce. Videla sem tudi mokasine cena pa je bila med 10 in 11.000.- tako da se ne strinjam z Mojco. Kar nekaj cen sem preverila in so zelo različne od nizkih do visokih. Se da pa kar nekaj stvari kupit po zmerni ceni. Videla sem tudi številke 44 ampak nisem prepričana ali so bile to naše številke. Več pa mogoče po ponovnem ogledu trgovine. LP, Maja

Živijo dekleta, danes sem se sama prepričala in sem tako kot Ana zelo razočarana. Trgovina me je spominjala na poceni italijanske trgovine. Ja, cene res niso pretirano visoke, samo tudi zanje ne dobiš kaj vrednega. Razočarali so me predvsem materiali – sama plastika večinoma, vse skupaj se mi je zdelo ceneno in zato mene v Zaro ne bo več. Sem pa si kupila jaknico za 6.000,00 SIT in sicer za sprehode s psom.

Pozdrav!

Potem je tale Zara nekaj takega kot Adessa in ostale trgovine tega ranga? Jaz sem mislila, da bo Zara podobna kot Mango, pa očitno ni tako… Reklama za to trgovino je bila namreč zelo obetavna.

No tudi jaz sem šla v Zaro in me ni preveč imresionirala. nekaj majčk in puloverjev je dobrih. Čevlji so pa podn. Sami špičaki.
Se pa baje splača večkrat hodit gledat, ker dvakrat na teden dobijo robo.

Ker sem študirala v VB in Franciji, Zaro poznam že od prej. Te v Ljubljani sicer še nisem šla pogledat, ampak moram povedati, da sem jaz vedno kupovala v Zari in da so bile stvari kvalitetne in ne predrage (hlače nr. kot leviske pri nas, majice okrog 6000,…), pa še zares lepo se je dalo v njej oblečt.

Vendar pa sem prebrala, da bodo cene slovenska Zara prilagojene slovenskim kupcem itd. in zgleda, da tisto robo, ki drugje ne gre ali pa jo delajo nekvalitetno pošljejo na nak trg, ki ima kao nekoliko nižje cene in velikokrat imam občutek, da te znane evropske firme mislijo, da bomo mi veseli, ker imamo možnost dobiti nekaj evropskega in ne gledamo na slabo robo. Včasih se zdi, da nas še vedno obravnavajo kot neko tretjerazredno družbo.

Samo so zgleda pozabili, da mi kar veliko damo tudi na kvaliteto!

Tako da hvala za opozorila, se bom s cuncami iz Zare še naprej zalagala “v Evropi”.

Pozdravček

Glede na to, kakšne so nekatere obleke, res prave cunje, se mi je Zara zdela celo draga!! Nekaj podobnega po kvaliteti dobiš v Italiji v cenenih trgovinicah, samo da gor seveda ne piše Zara.
Mi je pa kar nekaj stvari padlo v oči, ampak nisem kupila zaradi zgoraj navedenega.

Pozdravljene !
No, sedaj sem šla tudi sama preverit Zarino ponudbo in morem povedat, da sem bila precej razočarana. Vseeno, pa vsem hvala, za vaše odgovore.
Kako že pravi pregovor? IMAM PREMALO DENARJA, DA BI KUPOVALA POCENI!
LP Rozi!

tud jaz sem zadnjič prvič obiskala Zaro… prvi pogledi na zelo draga oblačila, nekaj korakov naprej pa sama cenena roba. Očitno nas obravnavajo kot države 3. sveta in k nam pošiljajo najslabšo robo, ki se drugje ni prodala – žalostno. AMPAK! v spodnjem štuku sem pa vseeno našla nekaj zase – kariraste hlače, mladostne, super model – nizki pas, material je sicer cenen, ampak za 5.900 sit ne moreš pričakovati kaj veliko. 95 % stvari je ali predragih ali pregrdih ali neuporabnih…med ostalimi 5 % pa se morda kaj najde. za pokukat vanjo, sem in tja, je!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close