Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style piercing – velikost luknje

piercing – velikost luknje

dober dan.

imam eno vprasanje za vse tiste, ki so se soocili s tem problemom. pred kratkim si je moja punca dala naredit piercing v popek a je sele kasneje ugotovila, da je luknja premajhna za tiste uhancke, ki jih je zelela imeti. vem, da bi se mogla prej pozanimat, a je bila tko nervozna, da je zelela samo da vse cimprej gre mimo. moje vprasanje zdej je, ce se da to luknjo kako razsirit (npr pustit da se zarase in naredit novo, poskusat postopno z vedno vecjimi uhancki). in glede na to, da je luknja se zelo sveza, ce bi se dalo it se enkrat si naredit vecjo luknjo skozi ze obstojeco?

hvala ze v naprej za odgovore.

Evo, to isto zanima tudi mene!

Prebrala sem, da ti pri železniški postaji v Lj dajo najprej uhanček (obroček), ki je tanjši. A je to nujno? Ali lahko naredi tudi kar tako luknjo za tisti pravi piercing, ki je iz kirurškega jekla? A veliko bolj boli?

Napišite prosim, kako je bolje (najprej tanjši medicinski uhan in potem tisti pravi, ali kar takoj pravi, debelejši uhan).

Hvala

Tina

Jst sm si dala piercing v popek delat točno pri tej kozmetičarki nasproti železniške postaje.

Tud jst sm hotla, da mi dajo takoj bananco notr (da ”mučenje” čimprej mine). Pa mi je rekla, da tko pač ne gre, kr nimajo tok debele igle in mi je pol dala tisti tanki obroček. ter rekla nej pridem čez tedn (največ 14 dni, ampk pol že mal več boli) dni zamenjat z bananco. Sicer mi ni jasn kje je tle fora, da bo luknja čez tedn dni kej večja, če je pa obroček tko tanek.

In pol sm šla že čez 6 dni menjat in sm mal bl čutla kot pri luknjanju (ampk nč strašnega). Res pa da sm kozmetičarki rekla, nej naredi bl nežno, k drgač te pa ful boli če ji nč ne rečš (povedale prijateljice).

No in zdej mam uhanček že 5 mesecev in mi ni nč žal, da sem si ga dala delat.

Že ne veliko forumih se je pisalo o piercingih!
Veliko ljudi hodi zadevo delat v salone…potem pa problemi – pretesne luknjice,gnojenje,raztrganje kože…
Sama imam dva piercinga…popek in nos,že 5 let.Oba narejena s piercing iglami pri človeku,ki se ukvarja s tem…vem,da je v Sloveniji kar nekaj piercerjev…
Luknja se naredi celo z malo debelejšo iglo,kot je sam uhan,ker je logično,da se vsaka rana celi!Mislim,da imam popek in nos narejena z isto debelino igle-1.6mm….le,da se nos veliko bolj zaceli in sedaj nosim debelino 1.2mm.
Zato ti dajo takoj noter normalno debel uhan in ni muk,da svežo rano čez nekaj dni spet odpreš.
To je pomembno zaradi gnojenja in zato,ker imajo piercing rane zelo dolga obdobja celjenja….odvisno od mesta sicer,vendar najmanj 3 mesece.
Jaz nisem imela nobenih problemov .Res pa je,da nosim samo in izključno prave piercinge…to povdarjam predvsem za nos,ker vem,da si dekleta dajejo noter uhane za ušesa…z njimi jim celo preluknjajo nosove pri kozmetičarkah ali kar pri zlatarju…
Najboljše,da si vse o piercingih najdete na netu,na tujih straneh…
Evo en dober link za pircinge in piercing opremo:
http://www.imaxinternational.com/

Če se odločate za piercing,ga zaupajte strokovnjaku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne bo nič večjih boleči…kvečjemu manj in kvalitetneje narejeno!

Tudi jaz sem dala piercing v popek delati nasproti zelezniske postaje v Lj in mi je rekla, da nej s seboj prinesem svoj piercing in da mi bo dala ga takoj notr… sm ga kupla, nesla, mi ga je dala direkt notr, brez problemov, gnojenja, itd…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close