Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Permanentni make-up

Permanentni make-up

Ciao!

Lepo prosim, da mi katera napiše, če ima izkušnjo s permanentnim make-up-om.
Že nekaj časa razmišljam, da bi si dala obrobit ustnice. Ne vem pa, ali ima to kakšne stranske učinke, ali lahko pride do neprijetne reakcije ….
Če katera ve kaj o tem naj mi prosim napiše (karkoli – vaša mnenja so dobrodošla).

Pozdravček vsem!

mene tudi zanima- za vse!!

Tudi sama se ravnokar odločam o tem. Tako, če kdo ve kaj več naj se prosim oglasi. Če si nagnjena k herpesu naj bi nekaj dni prej začela jemati virolex tablete. Po samem posegu naj ne bi šla na sonce v roku enega tedna. Sama bi si dala tudi zgornjo črto na očeh. Kozmetičarka je rekla, da je fajn, če si naslednji dan frej, ker imaš lahko zatečene uči in tudi usta. Nekje je cena obroba plus barvanje ustnic plus obroba oči 60000. nekje pa 89500 sit. Kakorkoli izgleda lepo in jaz grem oktobra.

Ali že veš, kje si boš dala to narediti?
V našem mestu stane obroba ust 35.000,00 SIT. Menda pa tiste, ki imajo herpes (kot občasno tudi jaz) si ne bi smele dati te obrobe. Videla sem eno punco, ki je imela okrog ust velik lišaj oz. vse vneto – grozno!! Menda pa niti tako zelo ne boli in drži ti nekje od 2 do 3 let. Hudo pa je, če ti naredijo stvar grdo.

Ciao!

vsaka posamezna stvar stane 45-90 OOO sit.

Pa sej sem napisala, da če si nagnjen k herpesu, naj bi prej začel jemati virolex tablete (dobiš jih na recept). V Lescah stane v studiu Manca usta 30.000, oči pa tudi. Na Bledu pri Nives pa vse skupaj 89.500. Drugače ti pa to delajo dvakrat ali celo trikrat. Držalo naj bi pa tudi več kot pet let.

OK, ali grem k dohtarci pa ji rečem naj mi napiše recept za Virolex?

Roža, kakšna se ti zdi Manca kot kozmetičarka, jaz se odpravljam na nego obraza, pa me zanima? Hvala za informacije. Pa pa.

Ej pojma nimam. Enkrat sem bila, samo ene pet let nazaj. Mislim, da nego več ali manj ostale punce, ki so tam zaposlene delajo. Jaz hodim oz. sem hodila k Barbari (je na porodniški) v Golf hotel na Bledu. Od vseh, kjer sem bila se mi zdi najbolj uredu, zelo natačna in nežna, full si cajt vzame.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close