Prameni
Včeraj sem bila pri frizerki na pramenih. Imam temne lase, ki sem jih prej barvala v blond. Sedaj pa me je frizerka prepričala, da mi bo naredila svetle in temne pramene na folijo, da narastek ne bo preveč viden. Seveda sem se telo veselila, ko mi je v knjigi pokazala, kako to izgleda. A ko je končala z delom, sem se skoraj zjokala. Glavo sem imela oranžno, na določenih predelih črne madeže, nekje pa toliko pobeljene, da so bili sivi. O pramenih bolj malo, bolj packe po glavi. Ko sem ji omenila, da taka pa ne morem ven, se mi je smejala, kaj sploh hočem in kako je to dobro.
Seveda vas sedaj sprašujem, kaj je možno narediti, da se stvar popravi.
Nadalje bi rada stalno imela pramene, morda raje na kapo, ker so mnogo bolj enakomerni. Prosim za nasvet
Za tiste, ki ne znajo delat pramenov na folijo in se jim vse zlije, je res včasih bolje, da jih naredijo na kapo. Če se ti zdi frizerka v redu, pa ji mogoče slučajno ni ratalo, pojdi nazaj in naj ti popravi.Če ne zna, naj ti vrne denar in pojdi k tistemu, ki ti bo to znal popraviti. Ne pa preveč packat, ker si lahko narediš še slabše.
Če bi videla kako imaš, bi ti bolje lahko svetovala, tako pa na pamet raje ne.
lp alenka
Forum je zaprt za komentiranje.